Măsuri împotriva vitezomanilor, pe Splaiul Unirii: Limitatoare montate doar pe un sensDupă ce în urmă cu câteva săptămâni două maşini au plonjat în Dâmbovița la ieșirea din București, autorităţile au montat limitatoare de viteză ca să îi liniştească pe vitezomani. Extrem de nemulţumiţi, şoferii spun la unison că soluţia e proastă - ar fi trebuit să monteze la loc gardurile de metal de pe malurile râului. Şi asta nu e tot: din cauza unei dispute cu primăria Popeşti-Leordeni, limitatoarele au fost montate doar pe un sens de mers.

Noi masuri impotriva vitezomanilor, pe Splaiul Unirii: Limitatoare montate doar pe un sens
Noi măsuri împotriva vitezomanilor, pe Splaiul Unirii: Limitatoare montate doar pe un sens

Limitatoarele de viteză au fost montate din 800 în 800 de metri, împreună cu indicatoarele de viteză maximă admisă. Şoferii care trec prin zonă sunt însă nemulțumiți.

„Reacţia şoferilor nu a fost una pozitivă. Avem zilnic sesizări înregistrate şi telefoane primite de la ei. Oricum limita legală de viteză era de 50 km pe oră şi ar fi trebuit să o respecte şi fără aceste indicatoare de viteză”, spune Alin Vieru, directorul Administraţiei Străzilor Bucureşti.

În plus, ca să îi potolească pe vitezomani, poliţiştii îi vânează cu noul pistol radar.

Şi totuşi, limitatoarele au fost montate doar pe o parte a râului Dâmboviţa. Pe sensul de ieşire din Capitală au fost montate numai două limitatoare pentru că doar un sfert din acest drum este în administrarea Primăriei Capitalei. De cealaltă porţiune ar trebui să răspundă primăria din Popeşti-Leordeni.

Mai exact, patru kilometri au rămas la fel ca înainte. Inclusiv zona în care a avut loc unul dintre accidentele mortale de acum două săptămâni! Primăria din Popeşti-Leordeni susţine că, deşi tronsonul este pe teritoriul său, nu are și dreptul legal de a-l întreţine.

Ca să rezolve disputa, Primăria Capitalei a cerut Oficiului de Cadastru să stabilească exact până unde merge limita teritorială dintre cele două oraşe.

„Acum sperăm că o să primim răspunsul cât mai repede, astfel încât să putem da curs montării de limitatoare sau să dea curs cei de la Popeşti-Leordeni dacă se constată că e în administrarea dumnealor”, spune Alin Vieru, directorul Administraţiei Străzilor Bucureşti, potrivit Digi24. 

Până la vară vor fi montate şi parapete de beton de-a lungul malurilor râului Dâmboviţa, acolo unde a fost furat gardul protector de metal.

Etichete: accident, Administraţia Străzilor, limitatoare viteză, Splaiul Unirii

0/5 COMENTARII
Cris
18 Mar 13:12
+0
VOTURI
-0
Masura IMBECILA !!! Nu rezolvi problema cu limitatoare la fel cum nu rezolvi problema lipsei autostrazilor in Romania punand indicatoare de limitare de viteza si gabori cu radar....

Masuri urgente pentru montare de parapeti de beton... Cum a montat Negoita borduri de peste 50cm prin tot sectorul 3 poate face acelasi lucru si pe malul garlei, sa nu mai sara toti prostii cu masina in balta.
Cris
18 Mar 07:43
+0
VOTURI
-0
Nu limitatoarele sunt solutia ci parapetii de beton
primarele
18 Mar 07:34
+0
VOTURI
-0
Trebuie limitatoare din beton pe toate strazile, inclusiv pe cele secundare unde toti derbedeii alearga cu pedala la blana. O paine de mancat pentru firmele de betoane, da' cred ca nu s-au prins inca...
GPR
17 Mar 20:07
+0
VOTURI
-0
PE CAND LIMITATOARE SI PE SPLAI , CA TOT VINE VREMEA FRUMOSA , IAR MOTOCICLISTII , AU CHEMARE SA FACA CATE O "LINIE"....CU VITEZA CEA MAI MARE .....
Marius
17 Mar 16:58
+0
VOTURI
-0
Vrei sa câstigi bani în timpul liber? Nimic mai simplu: vino în echipa noastra, studiaza cele 12 lectii
pe care ti le oferim gratis si vei avea instrumentele necesare … SPOR LA TREABA SI LA BANI!!!!
NU îti oferim bani, ci posibilitatea de a munci 2-3 ore pe zi în timpul tau liber, acasa, pentru a câstica bani!
Cautam urgent colaboratori part-time pentru activitati de promovarea electronica a cartilor.
Acest proiect vizeaza si piata americana a cartilor electronice. Oferim contract de comision.
Îti trebuie doar un calculator cu conexiune Internet, cunostinte minime de utilizare PC,
perseverenta si rabdare. Poti câstiga între 100 si 285 EURO înca din prima luna,
sau 25000 EURO înca din primul an. Începe chiar acum trimitand mesajul “Detalii PROIECT”
la una dintre adresele de e-mail: proiect.online_2016@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE