Noi parcuri industriale în Bucureşti, dezvoltate de unul din cei mai bogaţi belgieniDezvoltatorul imobiliar Alinso Group, deținut de unul dintre cei mai bogați belgieni, a decis să intre pe sectorul de birouri din București, prin achiziția unor clădiri deja existente sau dezvoltarea unora noi, după ce s-a extins pe acest segment imobiliar și în Belgia, la finalul anului trecut. Investitorul, proprietar al celui mai mare parc industrial din România, negociază și achiziția unor terenuri pentru noi parcuri industriale.

Noi parcuri industriale im Bucuresti, dezvoltate de unul din cei mai bogati belgieni
Noi parcuri industriale îm Bucureşti, dezvoltate de unul din cei mai bogaţi belgieni

„După dezvoltarea industrială fantastică și experiența avută cu Ploiești West Park, este natural să ne extindem prezența în România și, în acest context, urmăm nevoile piețelor. Dată fiind dezvoltarea rapidă a sectorului de servicii din România, este logic să avem în plan și dezvoltări de birouri", spune în exclusivitate pentru Profit.ro Ivan Lokere, CEO Alinso Group.

La sfârșitul anului trecut, Alinso a cumpărat complexul de birouri Axxes Business Park din Gent, marcând intrarea companiei specializate pe dezvoltarea de spații industrial-logistice și pe acest sector imobiliar.

În acest moment, Alinso este în negocieri și pentru achiziția unor terenuri în mai multe localități din România, în principal în zona Bucureștiului și în Cluj, pentru dezvoltarea unor parcuri industriale după modelul de la Ploiești. Loturile au câteva hectare și oferă posibilitatea de extindere. În cadrul Ploiești West Park din Ariceștii Rahtivani s-au dezvoltat până acum aproximativ 500.000 de metri pătrați de clădiri, în special industriale, din care 275.000 de metri pătrați sunt în proprietatea Alinso și restul au fost ridicate de investitorii finali din cadrul parcului precum Timken, Lufkin/General Electric, Dekomte, Coficab sau Mitliv. Detalii, pe profit.ro. 

Etichete: alinso group, Bucureşti, Capitală, Ivan Lokere, parcuri industriale, ploiest west park

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE