NOI PLÂNGERI împotriva directoarei de la grădiniţa Flipper. Dezvăluirile făcute de tatăl unor copiiNumărul plângerilor împotriva directoarei grădiniţei Flipper Garden din Capitală, acuzată că a bătut copiii, a crescut. Alţi trei părinţi au fost la poliţie pentru a depune plângeri faţă de tratamentul aplicat copiilor lor la gradiniţă. 

Noi plangeri impotriva directoarei de la gradinita din Cotroceni
Noi plângeri împotriva directoarei de la grădiniţa din Cotroceni

UPDATE O a şasea plângere a fost depusă, luni, împotriva directoarei grădiniţei private din cartierul Cotroceni. 

Noi cazuri de copii maltrataţi au fost descoperite la grădiniţa Flipper din cartierul Cotroceni după ce alte trei familii au făcut plângeri penale împotriva directoarei. 

Tatăl a doi dintre copiii abuzaţi la grădiniţa Flipper a oferit detalii şocante despre ceeea ce se întâmpla în instituţia de învăţământ care funcţiona ilegal, neavând autorizaţie. Bărbatul povesteşte că cei mici nu primeau foarte multă apă la grădiniță, pentru a nu merge des la baie.

"Niciodată nu mi-aş fi putut imagina ceea ce am văzut", a declarat tatăl copiilor pentru Antena 3. Potrivit acestuia, copiii lui ajunseseră să se trezească noaptea din somn plângând, îşi schimbau brusc starea de spirit dacă li se făcea observaţie şi ajunseseră extrem de agresivi, relatează sursa citată. 

Bărbatul recunoaşte că atât el, cât şi soţia se simt foarte vinovaţi că au ignorat aceste semnale şi au crezut-o de fiecare dată pe directoare grădiniţei, care îi minţea în faţă şi le spunea că totul este bine şi că nu au motive de îngrijorare.

Tatăl copiilor susţine că, după ce cazul lui a fost făcut public, şi alţi părinţi au devenit mai atenţi şi astfel şi-au dat seama că directoarea îi brusca şi pe alţi preşcolari.

"Trebuia ca în grădiniţă să nu fie niciun copil"

Conducerea grădiniţei private din Capitală unde trei copii au fost agresaţi de către directoare a depus o cerere de autorizare de funcţionare provizorie în vara lui 2015, care a fost însă respinsă întrucât documentaţia era incorect întocmită, iar cabinetul medical nu avea autorizaţie sanitară, a declarat, luni, pentru News.ro, Violeta Daria, şeful Serviciului de comunicare al Autorităţii Române pentru Asigurarea Calităţii Învăţământului Preuniversitar (ARACIP).

Potrivit sursei citate, Grădiniţa "Flipper" a depus o cerere de autorizare de funcţionare provizorie în vara anului 2015, dar documentaţia a fost incorect întocmită. Mai mult, conducerea grădiniţei nu a plătit nici taxa de evaluare, care la acea vreme era de 4.400 lei.

"În acest context, grădiniţa nu a intrat în proces de autorizare de funcţionare provizorie. Mai mult, documentaţia pentru autorizare provizorie se depune înainte ca unitatea de învăţământ să înceapă activitatea. Aşa că trebuia ca în grădiniţă să nu fie niciun copil, până la momentul la care primeau ordinul de ministru pentru funcţionare provizorie", a explicat reprezentantul ARACIS, precizând că reprezentanţii grădiniţei ştiau că unitatea funcţionează ilegal.

Directoarea Grădiniţei "Flipper" din cartierul Cotroceni din Capitală, Ioana Neagu, este acuzată că a bătut trei copii din unitate - un copil de şase ani şi doi fraţi, de un an şi 11 luni, şi, respectiv de cinci ani. În acest caz, Secţia 17 Poliţie din Capitală a deschis o anchetă, la sesizarea părinţilor, după ce copiii au ajuns acasă cu vânătăi.

În urma imaginilor șocante filmate într-o grădiniță particulară din Capitală unde s-a descoperit faptul că directoarea bătea mai copiii, din ce în ce mai mulţi părinţi au început să o atace pe femeie. Astfel, recent, alte trei familii au făcut plângeri împotriva directoarei,. În prezent, procurorii au deschis o anchetă. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din grădiniţa privată se vede clar cum directoarea ia de păr un copil şi îl loveşte cu palmele peste faţă, apoi îl târăşte într-o loc mai ferit unde îl bruschează în continuare.

În altă secvenţă, directoarea intră brusc în dormitorul în care copiii sunt puşi să doarmă şi ia doi copii de mână şi îi bruschează. Totul a ieşit la iveală după ce copiii au ajuns acasă plini de vânătăi şi le-au povestit părinţilor că au fost loviţi de directoare. Revoltaţi, părinţii au depus plângere la poliţie, însă femeia neagă totul.

CITEŞTE ŞI SCENE INCREDIBILE la grădiniţa din Bucureşti unde directoarea a fost acuzată că bate copiii VIDEO

Mai mult, ea susține că totul a fost pus la cale de o fostă prietenă, care ar fi vrut să se răzbune. Sâmbătă, încă trei familii au făcut plângeri penale împotriva directoarei. În total, cinci părinţi cer ca directoarea să răspundă în faţa legii pentru violenţa de care a dat dovadă. Grădiniţa nu este autorizată de Ministerul Educaţiei.

În același timp, părinții vor să afle foarte multe răspunsuri despre felul în care copiii au fost afectați de actele de violență la care au fost supuși. Mai multe anchete sunt în desfășurare, unde dintre ele a polițiștilor și procurorilor. Polițiștii de la secția 17 au audiat directoarea grădiniței private. Ea a negat incidentul, spunând că este vorba doar de o răzbunare. În timpul perchezițiilor, polițiștii au ridicat și probleme video în care se vede cum directoarea îi abuza pe cei mici.

Părinții sunt extrem de revoltați după ce au urmărit aceste imagini, mai ales că pentru educația copiilor plăteau între 800 și 1.100 de lei.

Femeia ar putea fi acuzată de rele tratamente aplicate minorului, infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de până la 7 ani.

Etichete: copii de gradinita batuti, directoare gradinita, grădiniţă Bucureşti, palangeri penale maltratare copii, scandal gradinita Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE