Noi precizări ale Ministerului Transporturilor pe tema metroului spre OtopeniMinistrul Transporturilor Răzvan Cuc şi Ambasadorul Japoniei în România, Excelenţa Sa domnul Kisaburo Ishii, au avut o întâlnire pe tema Magistralei de metrou 6 - Secţiunea 1 Mai – Otopeni.

Metrou spre Otopeni
Metrou spre Otopeni

Ministrul Transporturilor a precizat că proiectul Magistralei 6 de metrou este prioritar pentru Guvernul României, acesta aflându-se în Programul de guvernare 2016 – 2020.

Terenurile din zona vizată vor fi expropriate după adoptarea unei Hotărâri de Guvern, în acest sens. În privinţa finanţării proiectului, aceasta va fi asigurată prin intermediul fondurilor europene nerambursabile", conform unui comunicat MT.

Oficialii au subliniat necesitatea monitorizării în comun a acestui proiect prioritar şi au manifestat deschiderea ambelor părţi pentru păstrarea unei legături strânse între Ministerul Transporturilor, Metrorex, Ministerul Finanţelor şi JICA (Agenţia de Cooperare Internaţională a Japoniei), în scopul dezvoltării Magistralei 6 de metrou.

Etichete: magistrala 6, metrou aeroport otopeni, metrou Otopeni, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc

0/1 COMENTARII
vlad
02 Feb 10:34
+0
VOTURI
-0
Pot sa astepte mult si bine, Hotararea aia de Guvern nu o sa vina prea curand..... nu au bani sa le dea pt metrou, nu mai au bani de fapt pt nicio investitie.... sa vedeti cum se prelungeste termenul si la magistrala asta. Pai lumea pare ca nu stie, sau au uitat, 1-2 ani de intarziere la Drumul Taberei sunt cauzati si de subfinantarile crunte din 2013 din mandatul lui Ponta

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE