Noi prezentatori la TVR 1, la jurnalul de dimineață FOTOJurnalul de dimineață de la TVR 1 va avea noi prezentatori, de luni, 8 februarie.

Un cunoscut prezentator si-a dat demisia de la TVR
Un cunoscut prezentator şi-a dat demisia de la TVR
Foto: realitatea.net

Noul Telejurnal matinal al Televiziunii Române are, din 8 februarie, cu un nou format şi o nouă prezentare. Dorina Florea și Mihai Melinescu se vor afla la pupitrul jurnalului difuzat în intervalul 7.00 - 9.00 la TVR 1, informează paginademedia.ro.

Dorina Florea şi Mihai Melinescu, noii prezentatori ai știrilor matinale de la TVR

Mihai Melinescu, unul dintre prezentatorii jurnalului matinal:

„După ştiri externe, reportaje şi interviuri, corespondenţe din străinătate şi ediţii speciale, acest proiect îmi lansează o provocare pe care mi-o doream: o comunicare mai firească, mai tonică, ce îşi găseşte locul perfect în emisiunea de dimineaţă."

Pe lângă ştirile momentului, programul va aduce şi informaţiile oricărei dimineţi: starea meteo şi a traficului din Bucureşti şi din ţară, horoscop, sport, evoluţii financiare, evenimente culturale, de lifestyle, travel, potrivit reprezentanților TVR.

Alături de cei doi prezentatori, la Telejurnal matinal vor avea rubrici punctuale Lavinia Adam, Albertina Ionescu și Eugen Rusu.

Etichete: prezentatori tvr, TVR 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE