Noi probleme în Parcul Drumul Taberei: Arbori uscaţi, leduri arse, fără jocuri de lumini FOTOBucureştenii din Drumul Taberei se plâng din nou de parcul recent inaugurat. Oamenii anunţă că mulţi arbori s-au uscat, că stâlpii cu jocuri de lumini nu funcţionează, dar şi că ledurile de la marele pod din parc s-au ars.

Parcul Drumul Taberei, inaugurat acum câteva luni, după o investiţie de 15 milioane de euro, atrage din nou nemulţumirea bucureştenilor din zonă. Ei se plâng pe grupul de Facebook Salvaţi Parcul Drumul Taberei că zeci de arbori s-au uscat, că stâlpii cu jocuri de lumini nu funcţioneaza, dar şi că ledurile de la podul din parc au început să se ardă.

Oamenii cer astfel Garzii de Mediu şi Primăriei Sector 6 să ia măsuri.

"Dezastru ecologic in Parcul Drumul Taberei. Zeci de arbori maturi si puieti uscati fara nici un motiv aparent. Am subliniat cu rosu copacii uscati. In imagini se vad mai greu, dar in realitate este sinistru. Arborii uscati pot fi vazuti mai ales langa locul de joaca dinspre Tricodava(spre gard) si langa locul de skating, dar parcul este plin de asemenea copaci morti. Cerem Garzii de Mediu si Primariei Sector 6 sa intervina. Ii invitam la o inventariere comuna a arborilor afectati iremediabil de "modernizare", a puietilor morti, impreuna cu membrii grupului Salvati Parcul Drumul Taberei", spune un bucureştean pe Facebook.

"Acesti stalpi roboti  (n.r. stalpii cu jocuri de lumini) sunt prevazuti cu brat articulat si cu ferestre pe tot trunchiul. In mod de functionare normala ei ar fi trebuit sa se miste din bratul articulat iar corpul lor sa se aprinda. Datorita faptului ca au fost montati gresit, ei stau in pozitii fixe si numai la unul dintre ei clipoceste o ultima zvacnire de lumina in trunchi", reclamă un alt cetăţean.

VEZI ŞI: Au apărut primele cârpeli în PARCUL DRUMUL TABEREI, la o lună de la redeschidere. FOTO&VIDEO 

Etichete: Drumul Taberei, parcul Drumul Taberei, probleme parc, Sectorul 6

0/2 COMENTARII
Titus Bazac
06 aug 19:39
+0
VOTURI
-0
Domnilor de la b365.ro: va rog sa nu mai permiteti postari de genul celei "semnate gabriela". Este enervent ! De altfel, ati mai fost rugati de cineva, zilele trecute !
andrei
06 aug 11:02
+0
VOTURI
-0
Chiar nu poate raspunde nimeni penal pentru asa ceva? Pur si simplu aceste maimute isi bat joc de milioane de oameni... ma refer la toata tara..cand e vb de aceste investitii. Nu exista nicaieri pe Pamant asemenea bataie de joc, decat in Rusia si unele tari din Africa. Ce cautam in UE si NATO?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE