Noi PROTESTE împotriva amnistiei şi graţierii, anunţate în Bucureşti şi în ţarăUn nou protest împotriva amnistiei si graţierii este anunţat pe Facebook pentru duminică, ora 18:00, în Piata Universitatii din Bucuresti. Alte proteste au fost anunţate şi în Pitesti si Piatra Neamt.

Noi PROTESTE impotriva amnistiei si gratierii, anuntate in Bucuresti si in tara
Noi PROTESTE împotriva amnistiei şi graţierii, anunţate în Bucureşti şi în ţară

"Duminica ne strangem la Universitate incepand cu ora 18:00. Pornim in mars la ora 19:30", anunta organizatorii.

La Pitesti, protestul este anuntat in Piata Vasile Milea, incepand cu ora 17:00, iar la Piatra Neamt in fata Teatrului Tineretului, in Piata Stefan cel Mare, la ora 18:00.

"Guvernul a incercat sa adopte miercuri Ordonanta de Urgenta cu modificari importante in legislatia penala. Acesta este un event facut in urma declaratiilor repetate si semnalelor privind posibila gratiere a unor fapte de coruptie sau schimbarii unor legi fara consultarea publica sau fara a tine cont de punctul de vedere al altor institutii", arata organizatorii evenimentului.

Apoape 4.000 de persoane au iesit in strada, miercuri seara in Capitala, dar si in tara - Cluj, Iasi, Sibiu si Timisoara - pentru a protesta fata de proiectele elaborate de Guvernul Grindeanu privind gratierea unor pedepse si modificarea Codului penal.

Etichete: graţiere, guvern grindeanu, legea gratierii, proteste București, proteste gratiere

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE