Noi puncte de prim-ajutor împotriva caniculei, în centrul Capitalei. Care sunt locațiile exacte.FOTOSecom® dorește să se implice în ajutorarea bucureștenilor în lupta împotriva temperaturilor ridicate de afară, oferindu-le gratuit apă, asistență medicală de urgență și sfaturi pentru sănătate în cadrul celor două puncte speciale amenajate în centrul Bucureștiului.

Punctele de prim ajutor Secom® sunt amplasate în:

- Piața Victoriei (în apropierea ieșirii de metrou dinspre bulevardul Lascar Catargiu), în perioada 27-29 iulie 2015;

- Parcul Unirii (pe aleea de la intrarea în parc, latura dinspre magazinul Unirea), în perioada 30 iulie și 1 august 2015.

În cadrul punctelor de prim ajutor, solicitanții mai pot beneficia gratuit apă, asistență medicală cu sprijinul Asociației Române de Intervenție în Situații de Urgență, dar și de servicii de evaluare a nivelului tensiunii arteriale, al glicemiei și al colesterolului.

Punctele de prim ajutor vor funcționa de luni, 27 iulie 2015, până sâmbătă, 1 august 2015, între orele 12:00 – 19:00.

Amplasarea punctelor de prim ajutor Secom® vine în contextul în care Administrația Națională de Meteorologie, anunță și săptămâna aceasta vreme caniculară și un indice de disconfort termic, temperaturile depășind peste 35 de grade Celsius, se arată în comunicatul de presă al Secom®.

Etichete: caniculă București, corturi anticaniculă, puncte de prim ajutor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE