Noi restricţii de circulaţie pe Bd. Drumul Taberei, din cauza lucrărilor la Magistrala 5 de metrouBrigada Rutieră a Capitalei anunţă noi restricţii de circulaţie, valabile în următoarele două luni, pe Bd. Drumul Taberei, din cauza lucrărilor la Magistrala 5 de metrou.

Magistrala M5 de metrou, Valea Ialomitei, Drumul Taberei
Magistrala M5 de metrou, Valea Ialomiței, Drumul Taberei

În perioada 21.07.2013, ora 05:00 – 16.09.2013, ora 24:00, vor fi aplicate restricţii de circulaţie cu devierea traficului rutier pe Bd. Drumul Taberei, între Bd. Vasile Milea şi strada Lt. Nicolae Găină, pentru execuţia lucrărilor în zona staţiei de metrou Orizont, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Circulaţia pe Bd. Drumul Taberei în zona staţiei Orizont se va desfăşura astfel:

- Pe sensul de mers dinspre Bd. Vasile Milea spre strada Lt. Nicolae Găină circulaţia se va realiza pe două benzi, de-o parte şi de alta a statiei de metrou Orizont prin asigurarea unei benzi dedicată numai accesului auto cu lăţimea de 3,5 metri, iar cealaltă dedicată accesului auto şi troleibuzelor cu lăţimea de 3 metri.

- Pe sensul de mers dinspre strada Lt. Nicolae Găină spre Bd. Vasile Milea circulaţia se va realiza pe o singură bandă dedicată accesului auto şi troleibuzelor, cu o lăţime de 3 metri.

Rute ocolitoare:

- Piaţa Răzoare – bd. Timişoara – str. Mihaela Ruxandra Marcu / str. Sibiu /str. Braşov – bd. Drumul Taberei

- Drumul Sării – str. Lt. Col. Constantin Marinescu – str. Sibiu – bd. Drumul Taberei

"Solicităm conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri. Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă. Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021/9544", informează Brigada Rutieră.

Etichete: brigada rutieră, Drumul Taberei, lucrari magistrala 5 metrou drumul taberei 2013, magistrala 5, metrou drumul taberei, restricţii de circulaţie, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
Ba da voi faceti misto ?
28 iul 22:27
+0
VOTURI
-0
Care lucrari , ca nu lucreaza nimeni NIMIC ! Asta chiar e mistocareala.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE