Restricţii noi de circulaţie, timp de jumătate de an, pe str. Drumul Taberei din cauza lucrărilor la metrouLucrarile la magistrala 5 de metrou deviaza traficul pe str. Drumul Taberei
Lucrările la magistrala 5 de metrou deviază traficul pe str. Drumul Taberei

În scopul realizării obiectivului „Magistrala de metrou 5 – Drumul Taberei – Universitate”, in perioada 26 martie 2012, ora 2400, - 30 septembrie 2012, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe strada Drumul Taberei, între Intr. Lt. Av. Gheorghe Caranda şi Bdul. Vasile Milea.

Traficul rutier se va desfăşura pe câte două benzi de circulaţie pe fiecare sens, pe zona rămasă liberă, în dreptul lucrărilor, informează Primăria Capitalei.

Conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu maximă atenţie in zonele mai sus menţionate şi să respecte cu stricteţe semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere.

Joi, Primăria Capitalei a anunţat că, tot din cauza lucrărilor la M5, la staţia de metrou “Romancierilor”, circulaţia rutiera pe strada Drumul Taberei, între străzile Nera şi Valea Argeşului, va fi deviată, începând de vineri, 23 martie, de la ora 10:00, şi până pe 23 iulie, la ora 24:00.

În acest interval, vor fi menţinute câte două benzi de circulaţie pe fiecare sens.

Etichete: circulatie deviata, Drumul Taberei, lucrări, m5, metrou, restricţii, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE