Noi restricţii de circulaţie pe traseul viitorului Bulevard Uranus VEZI UNDE SE APLICĂNoi restrictii de circulatie pe traseul viitorului Bulevard Uranus
Noi restricții de circulație pe traseul viitorului Bulevard Uranus

Ca urmare a lucrărilor la viitorul Bulevard Uranus, pe tronsonul Buzeşti - Berzei - Vasile Pârvan, circulaţia rutieră va fi închisă complet, între strada Polizu - strada Occidentului şi Calea Griviţei, între 8 februarie 2011 şi 16 iulie 2011.

Devierea circulaţiei rutiere în zonă se va face pe strada Polizu şi pe Calea Griviţei, anunţă Primăria Generală  Municipiului Bucureşti.

Etichete: Buzeşti, circulaţie, lucrări, promo, restricţii, Uranus

0/0 COMENTARII
Nineta
08 feb 12:13
+0
VOTURI
-0

Sa speram ca nu i se vor mai pune piedici lui Oprescu in realizarea acestei parti din Uranus.Destul l-au tinut pe loc ONG-urile,mari iubitorae de "monumente istorice".Acum,e nevoie de intelegerea partcipantilor la trafic.

Gigi de la Afumati
08 feb 08:36
+0
VOTURI
-0

Este foarte corect ce spuneti si ce intentionati ,dar cu baietii care deja faceau socoteli cu banii ce urmau sa vina de la exproprieri ce faceti ?????!!!!. Ii dam uitarii sau le gasim altceva de mestecat?......Daca autostrada nu trece prin parleazul lor ei pe cine mai dau in judecata ?!!!! Nici chiar asa Domnilor, condamnati prin ignoranta o ditamai clasa de baieti de "bine".!!!!!!!!!!!!!!!!.............

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE