NOI SCHIMBĂRI la Codul Rutier: Cine nu plăteşte taxele la timp nu mai poate circula cu maşinaCodul Rutier va fi modificat printr-o Ordonanţă de Urgenţă, astfel încât cei care nu declară maşina pe care au cumpărat-o şi nu plătesc la timp taxele nu vor mai putea circula cu ea şi vor plăti amenzi care pot ajunge la 2.500 de lei.

NOI SCHIMBARI la Codul Rutier: Cine nu plateste taxele la timp nu mai poate circula cu masina
NOI SCHIMBĂRI la Codul Rutier: Cine nu plăteşte taxele la timp nu mai poate circula cu maşina

Noua modificare a Codului Rutier instituie un termen de 60 de zile în care noul proprietar al unei maşini trebuie să-şi plătească taxele după ce a cumpărat-o, scrie economica.net.

În caz contrar, va rămâne proprietar al unei maşini pe care nu o va mai putea folosi, pentru că înmatricularea se suspendă de drept.

Oamenii nu trebuie să se bazeze pe faptul că poliţistul de la Rutieră nu ştie dacă s-au plătit sau nu taxele, pentru că instituţiile vor comunica între ele.

Modificarea Codului Rutier exact asta impune: datele de la serviciul de înmatriculări şi de la RAR ajung la organele fiscale, care la rândul lor trimit mai departe situaţia cu fiecare nou proprietar al maşinii care nu apare că şi-ar fi plătit la timp taxele.

Etichete: codul rutier, proprietari masina noua, schimbari Codul Rutier, taxe masina

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE