NOI SEMAFOARE puse în funcţiune în Bucureşti. Unde vor fi amplasate. Trecere de pietoni, mutatăDouă noi grupuri de semafoare vor fi puse în funcţiune din data de 2 martie 2016, începand cu ora 23:00, în intersecţia bulevardului Nicolae Bălcescu cu străzile Ion Cămpineanu şi Batiştei.  Trecerea de pietoni transversală bulevardului Nicolae Bălcescu se va reamplasa la nord de strada Ion Câmpineanu, a anunţat Primăria Capitalei.

SEMAFOARE
SEMAFOARE

Primăria Capitalei anunţă, într-un comunicat de presă, că în data de 02.03.2016, incepand cu ora 23:00, se vor pune în funcţiune două noi grupuri de semafoare în intersecţia bulevardului Nicolae Bălcescu cu străzile Ion Cămpineanu şi Batiştei.

Cu această ocazie, trecerea de pietoni transversală bulevardului Nicolae Bălcescu se va reamplasa la nord de strada Ion Câmpineanu, precizează sursa citată. 

"Prin noua configuraţie a semafoarelor, accesul de pe străzile Ion Câmpineanu şi Batiştei se va face concomitent, pe acelaşi timp de verde.

În urma aplicării noii soluţii de circulaţie se estimează ca lungimea cozilor de aşteptare la semafor pe străzile Ion Câmpineanu şi Batiştei să scadă la jumătate.

Rugăm participanţii la trafic să circule cu atenţie în zonă şi să respecte indicaţiile agenţilor de circulaţie şi semnificaţia semafoarelor, indicatoarelor şi marcajelor pe noua configuraţie", se mai arată în comunicat.

Etichete: Batiştei., Ion Câmpineanu, Nicolae Bălcescu, semafoare, semafoare noi Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE