Noi SENSURI UNICE în Sectorul 1 din CapitalăBrigada Rutieră a Capitalei anunță instituirea unor noi sensuri unice pe străzile din București.

Noi SENSURI UNICE in Sectorul 1 din Capitala
Noi SENSURI UNICE în Sectorul 1 din Capitală
Foto: restograf.ro

Astfel, in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din Primăria Municipiului Bucureşti, începând cu data de 10.06.2015, se instituie sensuri unice pe aleile de acces la Campingul Băneasa şi restaurant Casa Albă.

Brigada Rutieră recomandă conducătorilor de autovehicule să circule cu atenţie şi să respecte semnificaţia indicatoarelor nou montate în zonă.

CITEȘTE ȘI: S-a deschis PASAJUL PIETONAL DE LA PIAȚA PRESEI. Pasajul rutier, aproape gata. GALERIE FOTO

Brigada Rutieră a Capitalei anunță desființarea unei treceri de pietoni în zona Pieței Presei Libere pentru implementarea treptată a noilor soluții de trafic. Desființarea are loc ca urmare a deschiderii pasajului pietonal de la Piața Presei. Pasajul rutier este aproape gata.  

Etichete: alee de acces, brigada rutieră, Campingul Băneasa, restaurant Casa Albă, sensuri unice

0/2 COMENTARII
Titus
11 iun 11:47
+0
VOTURI
-0
Este denumirea din perioada interbelica, UCN, n-ar nici o legatur cu snobismul romanilor.
UCN
11 iun 11:43
+0
VOTURI
-0
Daca locatia unde se afla se numeste - Aleea Privighetorilor, Bucureşti - de ce se modifica denumirea restaurantului ?? Doar spre avea si Bucurestiul o "Casa Alba" ...
Daca sunteti romani adevarati nu trebuie renuntat la traditie , astea nu sunt lucruri cu care se poate castiga clientela, poate fi chiar invers ....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE