Noi sensuri unice pe străzile secundare din Sectorul 1Primăria Sectorului 1 continuă programul de fluidizare a traficului pe străzile secundare din această zonă administrativă și introduce, începând de marți, 09 septembrie 2014, un nou sens unic pe Strada Jean Texier, dinspre Strada Radu Beller spre Calea Dorobanților.

Noi sensuri unice pe strazile secundare din Sectorul 1
Noi sensuri unice pe străzile secundare din Sectorul 1

Introducerea sensurilor unice pe străzile secundare oferă, pe lângă alternative de fluidizare a traficului, soluţii pentru locuri de parcare, întrucât se poate parca pe ambele laturi ale străzii, fără ca circulaţia rutieră să fie obstrucţionată. Până în prezent, prin introducerea sensurilor unice, Primăria Sectorului 1 a creat peste 100.000 de noi locuri de parcare.

Programul de introducere a sensurilor unice pe străzile secundare din Sectorul 1 a fost demarat la sfârșitul anului 2007. Până în acest moment, Primăria Sectorului 1 a introdus sensuri unice pe o treime din străzile secundare din zonele Nicolae Titulescu, Calea Griviţei, Bulevardul Ion Mihalache, Buzești, Aviaţiei, Bulevardul Expoziţiei, Cartierul Băneasa, Dorobanţi, Floreasca şi Romană.

Etichete: Sectorul 1, sensuri unice

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE