Noi sporturi în școlile din Sectorul 1. Ce vor învăța eleviiNoi sporturi urmează să fie practicate de elevii din Sectorul 1, în cadrul unui parteneriat încheiat de administrația locală împreună cu Clubul Sportiv Studențesc. Pe lângă volei și baschet, elevii vor învăța să tragă inclusiv cu arma, la disciplina tir sportiv. 

Potrivit primarului Sectorului 1, Dan Tudorache, în prezent este nevoie de îmbunătățirea calității orei de educație fizică și sport prin introducerea în curricula școlară a disciplinelor sportive baschet, volei, handbal, fotbal, inclusiv tir sportiv. 

"Practicarea sportului contribuie la dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a copiilor noștri. În calitate de primar, voi fi alături, în limita atribuțiilor mele, de mișcarea sportivă din Sectorul 1, fie că vorbim de sportul de masă sau de cel de performanță. Mă bucur că pot ajuta sportul. Fără sport nu putem trăi", a declarat Primarul Dan Tudorache.

Participanții la conferința de presă de marți au avut șansa de a trage la țintă cu o pușcă și un pistol cu fascicul de lumină. Campionul olimpic la tir sportiv, Alin Moldoveanu, i-a inițiat pe cei prezenți în tainele acestui sport, oferind câteva dintre secretele succesului său.

"Cupa Sectorului 1" este parte integrantă a proiectului sportiv "Un secol de performanță - punte către viitor", derulat de Primăria Sectorului 1, prin Centrul Cultural al Sectorului 1, în parteneriat cu Clubul Sportul Studențesc. În cadrul acestei competiții, elevii se întrec la nouă sporturi, printre care: rugby, baschet, polo, badminton, tir etc.

Etichete: alin moldoveanu, clubul sportiv studentesc, Dan Tudorache, Sectorul 1, tir sportiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE