Noi termene de finalizare pentru Pasajul Piaţa Sudului şi Arcul de Triumf. Ce spune Gabriela FireaGuvernul a prelungit termenele de finalizare pentru lucrările de la Pasajul de la Piaţa Sudului şi Arcul de Triumf până la 30 octombrie 2016, a declarat, joi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Termenul de finalizare pentru lucrările de la Pasajul de la Piaţa Sudului şi Arcul de Triumf, stabilit pentru data de 30 iunie 2016, a fost prelungit de către Guvern până la 30 octombrie 2016, în acest moment fiind nevoie de semnarea unor acte adiţionale şi efectuarea unor plăţi, a anunţat, joi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, potrivit Mediafax.

"Guvernul, prin autorităţile care se ocupă de monitorizarea fondurilor europene, a prelungit termenul pentru aceste proiecte la 30 octombrie, tocmai pentru că era nevoie de semnarea unor acte adiţionale, iar fosta administraţie nu a iniţiat negocieri pentru a semna aceste acte. (...) Din acest motiv, termenul de astăzi (30 iunie) a fost prelungit de Guvern pentru această dată, dar este un termen acoperitor, cel puţin în cazul Arcului de Triumf nu se pune problema unei noi prelungiri după acest termen (30 octombrie)", a declarat Gabriela Firea.

Întrebată dacă Primăria poate continua investiţia fără să poată pierde fondurile europene alocate până acum, Gabriela Firea a spus că acesta este un lucru sigur şi că "până pe 30 octombrie este termenul aprobat de Guvern." Ultimul termen de finalizare al lucrărilor la Pasajul de la Piaţa Sudului şi Arcul de Triumf fusese stabilit pentru data de 30 iunie 2016.

Etichete: Arcul de Triumf, Gabriela Firea, Pasajul Piaţa Sudului, piaţa sudului, termen de finalizare arcul de triumf, termen finalizare pasaj piata sudului

0/2 COMENTARII
Florin
01 iul 07:40
+0
VOTURI
-0
Lucrezi acasă la tine! Trebuie doar să ai un calculator și internet! Cel mai bun program de câștigat bani! Te hotărăști și câștigi!
Începi imediat și câștigi imediat!
Convinge-te ! Inscrie-te gratuit pe:http://bit.ly/293Uzt8
asterix
30 iun 20:26
+0
VOTURI
-0
Ce mult seamana Firea cu Oprescu. Parca au baut din acelasi pahar.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE