Noi tratamente pentru combaterea țânțarilor, în BucureștiÎncepând cu seara zilei de 13.07.2017, orele 22.00, se acționeaza concomitent in cele 6 sectoare, cu 24 de utilaje auto de mare capacitate, de tip ULV (Ultra Light Volume), cat si 12 echipamente individuale tip atomizor, 48 de agenți ai operatorului si inspectori ai Direcției de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului București.

Noi tratamente pentru combaterea tantarilor, in Bucuresti
Noi tratamente pentru combaterea țânțarilor, în București

Se estimează ca durata de execuție a acestui tratament va fi de 5 zile, in funcție de condițiile meteorologice.

Se trateaza spatiile verzi, scuarurile aferente aliniamentelor stradale, apoi parcurile, grădinile publice, spatiile verzi aferente curților spitalelor, unități militare, cimitire etc.

Tratamentele pe aliniamentele stradale se desfășoară in intervalul orar 22.00-05.00.

Intervalul orar pentru executarea tratamentelor in parcuri este 24.00-05.00, operatorul fiind însoțit de reprezentanți ai politiei locale si ai administratorului parcului.

Cantitatea de substanța estimata a fi folosita pentru un tratament este de 685 de litri (K'Othrine Profi EC 250). Substanța este biodegradabila.

Informarea populației se face prin afișe avertizoare, care au fost amplasate in parcuri, bulevarde, străzi si in toate zonele in care se vor efectua tratamente de combatere țânțari.

Etichete: Bucureşti, Capitală, combatere ţânţari, ţânţari, tratamente ţânţari

0/2 COMENTARII
vlad
18 iul 10:26
+0
VOTURI
-0
Le-a luat o luna sa se apuce, timp in care ne-au facut PRAF!!! Serios acum, au dat bine in aprilie si mai si s-au gandit ca gata, ii tine toata vara?? Presupun ca nu anticipasera saptamanile de ploaie, nu aveau material de rezerva, nu s-au gandit o secunda sa fie o tratare continua... Asa se intampla cand totul se face cu firme de apartament alese/facute politic. Din punctul meu de vedere este una din cele mai bune dovezi de incompetenta ale lui Firea ce s-a intamplat cu tantarii in astea 3 veri. Sa zicem mersi ca nu am avut o epidemie de meningita sau zika (pt ca da, mai toti tantarii sunt tigru, nefiind tratamente la timp, i-au cam inlocuit pe aia vechi)
EllinasFinances@gmail.com
18 iul 06:48
+0
VOTURI
-0
Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { EllinasFinances@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: EllinasFinances@gmail.com

Please Fill the Application Form Below:
- Complete Name:
- Loan Amount Needed:
- Loan Duration:
- Purpose Of Loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us:

If You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: EllinasFinances@gmail.com ,,,

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE