Nokia 3310 REVINE pe piaţă. Cât va costaLa 17 ani distanță de când a fost lansat inițial, celebrul telefon Nokia 3310 se pregătește să revină pe piață.

Nokia 3310 REVINE pe piata
Nokia 3310 REVINE pe piaţă

Ceea ce părea o glumă, are șanse reale să devină realitate, dacă îi dăm crezare lui Evan Blass, unul dintre jurnaliștii americani care reușește de multe ori să intre în posesia unor informații secrete din interiorul companiilor producătoare de gadgeturi, scrie profit.ro.

Dacă informația vehiculată de Evan Blass se adeverește, HDM Global, compania care a cumpărat brandul Nokia de la Microsoft, urmează să prezinte o "reîncarnare" a unuia dintre cele mai populare telefoane din toate timpurile, Nokia 3310, în principal datorită duratei lungi de funcționare a bateriei.

Acesta ar urma să fie prezentat alături de alte modele noi și să coste 59 de euro. Nu este clar în acest moment în ce măsură noua versiune se va asemăna cu originalul în ceea ce privește designul și dotările tehnice.

Se pare că cei de la HDM îl vor promova ca un telefon rezistent care oferă o autonomie foarte mare (ceea ce era și modelul inițial) și va targeta nișa celor care au nevoie de o alternativă la smartphone-urile actuale.

Etichete: Nokia 3310, preţ Nokia 3310

0/1 COMENTARII
vlad
15 Feb 12:23
+0
VOTURI
-0
Mda, super, dar de ce sa-mi cumpar un telefon nou?? Cand pot sa-l scot de la sertar pe cel vechi?? il desfac, il curat bine si gata... merge. Mai dau 20 de lei si ii pun si o baterie noua :)). Probabil scorul record de la snake e inca salvat :))))

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE