Locuitorii din nordul Capitalei, lăsați TREI SĂPTĂMÂNI în FRIGJumătate din cartierul Aviației din București a rămas fără căldură chiar în ziua în care primarul general interimar și directorul RADET anunțau că bucureștenii nu vor avea în această iarnă probleme cu furnizarea agentului termic. Locuitorii din cele 33 de blocuri afectate vor fi nevoiți să stea în frig până pe 23 octombrie, respectiv 2 noiembrie, când vor fi terminate lucrările ce se efectuează la punctele termice din Aviației. 

Nordul Capitalei lasat TREI SAPTAMANI fara caldura
Nordul Capitalei lăsat TREI SĂPTĂMÂNI fără căldură

Locuitorii din cartierul Aviației au rămas fără căldură chiar în ziua în care RADET a anunțat că a început să furnizeze agent termic în calorifere. 33 de blocuri (aproximativ jumătate din cartier) sunt afectate. Iar problema nu va fi rezolvată în următoarele săptămâni.

Astfel, potrivit RADET, locuitorii din zona Aviației vor primi căldură abia pe 22 octombrie, 23 octombrie, respectiv 2 noiembrie, în funcție de stradă și bloc. VEZI LISTA străzilor afectate și datele la care va fi furnizată căldura. 

Motivul pentru care sute de bucureșteni sunt lăsați în frig până la trei săptămâni ar fi o lucrare de investiții pe care Primăria Capitalei a decis să o efectueze chiar la începutul sezonului rece. 

"În scopul îmbunătățirii calității serviciului public de termoficare Primăria Municipiului București derulează o lucrare de investiții în zona Aviației prin proiectul Modernizare RT aferente ansamblului PT 1 Aviației și PT 5 Aviației", precizează reprezentanții RADET.

Culmea este că primarul general interimar şi directorul RADET au dat asigurări, marți, că nu vor fi probleme cu furnizarea căldurii în această  iarnă şi nici nu va fi majorat tariful pentru cetăţeni. 

Etichete: Aviaţiei, căldură, Primăria Capitalei, RADET

0/3 COMENTARII
@ Cris Tariceanu
14 Oct 19:24
+0
VOTURI
-0
E o lege dupa care se da drumul la caldura, nu dupa cum viseaya Cris.
Si daca-i prea cald afara iar caloriferele "duduie", micule Tariceanu, de ce nu-ti inchiyi robinetele?
ilie
14 Oct 07:49
+0
VOTURI
-0
In tara asta prost facuta, kktzii fhut in loc sa puta!
Cris
13 Oct 20:29
+0
VOTURI
-0
Norocul lor... inca nu e suficient de frig pentru deschiderea vanelor de caldura. Ca in fiecare an, dupa ce RADET da drumul la robinete, iese soarele si temperaturile diurne ajung la 25 grade, iar caloriferele duduie.

Ca in fiecare an, caldura e crima la buzunar.

Din cauza escrocilor care conduc, prin rotatie, aceasta tara.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE