Noroc de poveste:Câștigătorul unui milion de euro la Joker a câștigat și la 5 din 40, la categoria ILOTO. Câştigătorul premiului de peste un milion de euro la tragerea Joker din 30 mai - un bărbat în jur de 60 de ani din oraşul vrâncean Panciu, care nu a dorit să-şi facă publică identitatea - s-a prezentat, marţi, la sediul Loteriei Române, de unde şi-a ridicat banii.

Premiu urias la LOTO
Premiu uriaş la LOTO

Potrivit Loteriei Române, acesta a câştigat, pe lângă marele premiu, şi alte sume de bani la mai multe categorii de joc.

"Jucătorul care a reuşit să ghicească toate cele cinci numere plus Joker-ul la tragerea din data de 30 mai este din Panciu, judeţul Vrancea şi are în jur de 60 de ani. Aşa cum ne-a declarat, este un jucător fidel la toate jocurile loto, jocuri la care participă de la 18 ani. În urmă cu mai mulţi ani, a câştigat un premiu de categoria I la Loto 5/40", se arată într-un comunicat de marţi al Loteriei Române.

Potrivit sursei citate, biletul câştigător a fost jucat la agenţia 39-12 din Panciu şi a fost completat cu o schemă redusă cod 35 (care presupune şase variante) în zona A şi o schemă redusă cod 34 (care presupune nouă variante) în zona B.

Numerele extrase la Joker în 30 mai au fost 26, 21, 17, 23, 30 şi 10.

La Loto 6/49, cel mai popular joc al Loteriei Române, premiul cel mare a fost câştigat ultima dată în 15 noiembrie 2012, reportul la categoria I fiind în prezent de peste 8,4 milioane de euro.

Etichete: câştigător, Joker, loto, loto 6 din 49

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE