Nota de plată pentru autobuzele turistice din Capitală: 60.000 euro către Primăria ConstanţaDSC06746
DSC06746

"Autobuzele au fost închiriate de la Constanţa. E un proiect pilot, doar pentru Bucureşti. Ne adresăm turiştilor şi bucureştenilor, în primul rând. Ne dorim promovarea brandului de ţară, dar totodată ne dorim ca lumea să conştientizeze că Bucureştiul poate fi frumos. Bucureştiul poate fi văzut de sus altfel. Autobuzele au fost închiriate pe trei luni, în faza iniţială, urmează ca în această perioadă, în condiţiile în care acest lucru va fi benefic şi profitabil pentru regie, să ne gândim şi la achiziţionarea unor vehicule", a afirmat şeful RATB, citat de NewsIn, la inaugurarea "Bucharest City Tour".

Potrivit acestuia, este luată în calcul şi organizarea unei licitaţii pentru achiziţia unor noi astfel de vehicule în viitor. "MDRT se ocupă prin acest parteneriat de partea de promovare turistică şi îşi asumă toate costurile", a mai spus Adrian Criţ.

La rândul său, prezent la inaugurarea traseului turistic, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, s-a declarat un turist fericit, asemeni turiştilor germani prezenţi în autobuz. Ministrul Elena Udrea a afirmat că s-a plimbat cu astfel de autobuze şi în alte mari oraşe ale lumii, la Paris, New York, Viena, Londra şi Berlin. Udrea a precizat că biletele în Bucureşti sunt mai ieftine, pentru că "şi veniturile sunt ceva mai mici".

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) au inaugurat joi "Bucharest City Tour", primul traseu turistic din Capitală efectuat cu patru autobuze speciale supraetajate care circulă la un interval de 15 minute între Piaţa Presei şi Parlament.

Etichete: Adrian Criţ, autobuze supraetajate, Elena Udrea, RATB, trasee turistice

0/0 COMENTARII
Fanel
29 iul 15:15
+0
VOTURI
-0

Alianta PSD-PDL functioneaza!Dovada:Udrea a inchiriat autobuze de la Mazare!Sper ca banii sa fie de la minister,nu de la municipalitate!Udrea sa tina cont ca e ministru pentru toata Romania,inclusiv Bucuresti,si sa promoveze capitala,chiar daca Sorin Oprescu nu este cel mai mare admirator al blondei!

Dinel
29 iul 13:30
+0
VOTURI
-0

Ce mare favoare face Udrea bucurestenilor sau turistilor?Doar nu da din banii ei,ci ai ministerului!Anul trecut a venit la Sorin Oprescu cu turismul ecumenic:praful s-a ales,iar RATB-ul a iesit in pierdere!

luiza
29 iul 10:05
+0
VOTURI
-0

Am fost placut impresionata sa ma intorc in tara si sa vad ca s-a infiintat primul traseu turistic in scumpa noastra Capitala. ' Bucharest City Tour" :-))Am citi ca exista 4 autobuze speciale, supraetajate, si am mers si eu for the fun of it pe traseul Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Sos Kiseleff si Piata Presei.Cu ocazia asta am vazut si obiectivele turiste de-a lungul traseului: Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Taranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Teatrul National, Curtea Veche, Patriarhia Romana, Muzeul Municipiului Bucuresti si multe altele...Si pretul e rezonabil asa ca mai iesiti si voi din casa!!!

Ioana Alexandra Ghinda
28 iul 18:43
+0
VOTURI
-0

"Ne dorim promovarea brandului de ţară". Foartefrumos, promovam..promovam..vorbe frumoase, numai ca nu acolo unde trebuie. MDRT nu a investit in Campionatul European de fotbal U19, gazduit de Bucuresti si transmis in direct pe Eurosport, sau in Campionatul Mondial de lupte, gazduit la Sala Polivalenta din capitala.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE