Nottara invită publicul pe trotuarul din faţa teatrului, la un spectacol ineditTeatrul Nottara invită publicul la o reprezentaţie inedită a "Umor, amor, fior de dor... în Bucureşti", marţi, de la ora 19.00, pentru a privi de pe trotuarul din faţa teatrului, timp de 30 de minute, prin uşile de sticlă ale clădirii cu bulină în care nu mai are voie să intre, secvenţe din spectacol.

 Nottara invita publicul pe trotuarul din fata teatrului, la un spectacol inedit
Nottara invită publicul pe trotuarul din faţa teatrului, la un spectacol inedit

"Cum nu mai putem să vă primim între pereţii clădirii noastre dragi, din Bd. Magheru, vă aşteptăm în stradă, în faţa ei!", spun Marinela Ţepuş, managerul Teatrului Nottara, şi echipa sa, într-un anunţ publicat pe site-ul instituţiei.

Potrivit acestora, marţi, de la ora 19.00, publicul Nottara va putea privi, de pe trotuar, vreme de 30 de minute, prin uşile de sticlă ale clădirii cu bulină în care nu mai are voie să intre, secvenţe dintr-un voios spectacol jucat în holul teatrului, "Umor, amor, fior de dor... în Bucureşti".

"Ideea şi alegerea fragmentelor aparţin colegului nostru Cristian Nicolaie, iar scenele sunt dintr-un spectacol de succes al teatrului nostru, regizat de Diana Lupescu. Fiind o producţie dinamică, nu va suferi de pe urma migrării în acest spaţiu de intrare, aşa că actorii Ioana Calotă, Gabriel Răuţă, Crenguţa Hariton, Cristian Nicolaie, Raluca Gheorghiu, Alexandru Mike Gheorghiu vor cânta şi vor dansa cu acelaşi aplomb", afirmă Marinela Ţepuş şi echipa Teatrului Nottara.

Aceştia precizează că se alătură, astfel, vecinilor de la Galeria Simeza, care au iniţiat proiectul "Arta la fereastră". Cele două instituţii culturale înceracă să atragă, împreună, atenţia guvernanţilor cu privire la faptul că "simpla evacuare a unor spaţii profund încărcate istoric şi cultural nu rezolvă nici riscul de a fi victimele unui posibil cutremur, nici destinul instituţiilor silite să-şi suspende, pe perioadă nedeterminată, activitatea cu public".

Sursa: Mediafax

Etichete: spectacol, teatrul nottara

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h