Noul mall Vulcan Value Centre se deschide, joi, în Bucureşti. Cine sunt marii chiriaşi ai malluluiNoul mall Vulcan Value Centre se deschide joi, 4 septembrie, în Bucureşti. Noul mall Vulcan Value Centre, care se deschide joi, 4 septembrie, în cartierul Rahova din Capitală, va avea peste 50 de magazine.

Noul mall Vulcan Value Centre se deschide, joi, in Bucuresti. Cine sunt marii chiriasi ai mallului
Noul mall Vulcan Value Centre se deschide, joi, în Bucureşti. Cine sunt marii chiriaşi ai mallului
Foto: wall-street.ro

Noul mall Vulcan Value Centre se deschide joi, 4 septembrie: Vulcan Value Centre este un parc de retail cu peste 50 de magazine, printre care se numără şi retaileri renumiţi precum H&M, C&A, Hervis Sports, Noriel Bebe, ANIMAX, LEMS, JYSK, Domo, TAKKO, Deichmann și DM.

Vulcan Value Centre se deschide joi, 4 septembrie. În acest moment proiectul dezvoltat de fondul de investiții sud-african New Europe Property Investments (NEPI) este 95% închiriat.

Odată cu inaugurarea mallului Vulcan Value Centre, retailerul electroIT DOMO deschide pe data de 4 septembrie un nou magazin în București, în urma unei investiții de 800.000 de euro. Magazinul, situat în cadrul centrului comercial Vulcan Value Centre, este cel de-al zecelea magazin DOMO din București și al 91-lea din țară.

Noul mall Vulcan Value Centre se deschide săptămâna aceasta: Totodată, Carrefour va deschide hipermarketul din cadrul parcului comercial pe o suprafață de 9.600 mp având atașată o galerie comercială de 2.500 mp care include magazine precum: Orange, Germanos, Vodafone, Sensiblu, Kitchen Shop, B&B Collection, Marionnaud, Flormar, Penti, dar și Metropolis Casino, restaurant Mesopotamia și diferite tipuri de servicii precum curățătorie ecologică, service GSM și coafor.

Vulcan Value Centre: Şi retailerul suedez de fashion H&M va deschide, pe 4 septembrie, un nou magazin, în centrul comercial Vulcan Value Centre. Noua unitate comercială are o suprafaţă de vânzare de 1.733 metri pătraţi şi cuprinde colecţiile pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii.

Vulcan Value Centre: "Conceptul Value Centre este adaptat la trendurile de consum ale românilor și este folosit pentru prima dată în București, fiind implementat 100% doar în cadrul acestui proiect. Un Value Centre se adresează unui public cu venituri medii, satisfăcând nevoile acestuia de a găsi toate produsele de care are nevoie într-o singură destinație. Un astfel de parc comercial reunește ofertele mai multor tipuri de magazine, cu produse variate și de calitate, la prețuri accesibile. În plus, toate magazinele ancoră ale proiectului au deschidere spre parcare pentru un acces extrem de facil", se precizează într-un comunicat de presă remis de companie.

Vulcan Value Centre adresa: Parcul comercial va fi accesibil atât din Strada Sebastian, precum și din Calea Progresului.

Noul mall Vulcan Value Centre se deschide joi, 4 septembrie, la 7 luni de la demararea lucrărilor la acest mall.

Mallul Vulcan Value Centre ce se va deschide joi, 4 septembrie, a fost construit pe platforma fostei fabrici Vulcan din Rahov. "Parcul comercial din sud-vestul Capitalei va avea o suprafață construită de 25.750 mp, dintre care aproximativ 25.000 mp de spații comerciale, și peste 1.200 de locuri de parcare. Cu aproximativ o săptămână înaintea deschiderii oficiale, lucrările la Vulcan Value Centre sunt pe ultima sută de metri, iar chiriasii își pregătesc spațiile pentru inaugurare", se mai arată în comunicatul citat.

Etichete: Carrefour, Domo, H&M, hipermarket, mall Bucureşti, retail, Vulcan Value Center, Vulcan Value Center adresa, Vulcan Value Centre

0/1 COMENTARII
cristian
03 Sep 13:53
+0
VOTURI
-0
inca o victorie a capitalismului asupra vestigiilor comunismului. vai de noi!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE