Noul ministru al Sănătății, în vizită la victimele din Colectiv: "Sunt impresionat!"Noul ministrul Sănătăţii, Andrei Patriciu Achimaş-Cadariu a efectuat o vizită în trei spitale unde sunt internaţi răniţi din incendiul de la Colectiv. Ministrul, de profesie medic chirurg, s-a declarat impresionat de modul în care sunt trataţi aceşti pacienţi.

Noul ministru al Sanatatii, in vizita la victimele din Colectiv: "Sunt impresionat!"
Noul ministru al Sănătății, în vizită la victimele din Colectiv: "Sunt impresionat!"
Foto: Mediafax/Codrin Prisecaru

"Am fost la Spitalul Floreasca, vom merge la Arşi şi la Universitar. Am vrut să vorbesc cu răniţii, cu familiile acestora şi cu personalul medical. Venind din chiurgie, sunt foarte impresionat de modul în care sunt trataţi aceşti pacienţi, la cele mai înalte standarde", a precizat ministrul Sănătăţii, citat de Mediafax.

 

Ministrul Achimaş-Cadariu a spus că are în plan să vadă şi răniţii din celelalte spitale, dar în zilele următoare.

În spitalele din Bucureşti mai sunt internaţi, miercuri, 49 de persoane rănite în incendiul din Colectiv, opt dintre ele în stare critică şi patru în stare gravă.

Pacienţii în stare critică sunt internaţi la Spitalul de Arşi - unul, Elias - unul, Institutul "C.C. Iliescu" - unul, Spitalul "Sf. Ioan" - doi şi Floreasca - trei. La spitalul "Grigore Alexandrescu" mai sunt patru copii în stare gravă.

Un număr de 30 de pacienţi au fost trasferaţi la spitale din şapte ţări, iar 56 au decedat.

Etichete: Andrei Patriciu Achimaş-Cadariu, colectiv, ministrul Sănătăţii, spital

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE