Noul post de radio Digi FM va fi lansat pe 11 noiembriePe 11 noiembrie, compania RCS&RDS lansează noul său post de radio Digi FM, ce va înlocui Info Pro. Potrivit companiei, Digi FM va avea acoperire națională de peste 80% și va asigura, alături de Pro FM, "cea mai mare acoperire de radiouri private din România". 

Noul post de radio Digi FM va fi lansat pe 11 noiembrie
Noul post de radio Digi FM va fi lansat pe 11 noiembrie

Potrivit lui Cosmin Prelipceanu, coordonatorul proiectelor radio ale RCS&RDS, "ProFM se adreseaza tinerilor, DigiFM este pentru adultii tineri", noul canal urmand sa fie unul generalist, dar care va oferi, pe langa muzica, foarte multa informatie.

"O alta dominanta DigiFM va fi dialogul cu ascultatorii. Dezbatem impreuna cu ei marile subiecte ale actualitatii, dar si ceea ce pentru programele de stiri poate parea un subiect mic, dar pentru vietile ascultatorilor nostri este o tema de mare semnificatie", a declarat Cosmic Prelipceanu pentru Hotnews.ro.

"ProFM se adreseaza tinerilor, DigiFM este pentru adultii tineri. Ne intereseaza pentru DigiFM populatia urbana, activa, tanara si foarte dinamica pentru care mobilul ascultarii radioului este "Ia, ce s-a mai intamplat? Ce e nou?". Spre deosebire de concurenta, vom avea mult mai multe minute de stiri si vom avea reprezentate mult mai multe domenii din care vin informatiile. De fapt, DigiFM va fi radioul romanesc cu cele mai multe minute de stiri si cu cele mai multe informatii. Noi zicem ca asta e puterea radioului", a mai spus coordonatorul proiectelor radio ale RCS&RDS. 

Printre cei care vor avea emisiuni la DigiFM se numără Carmen constantin și Bogdan Miu, dar și Lucian Mândruță. 

Pro FM si Digi FM au devenit operatiunile radio ale RCS&RDS dupa ce aceasta companie a anuntat, in decembrie 2014, ca va prelua toate licentele de radio pe care CME, compania-mama a Pro TV, le detinea in Romania. Preluarea Pro FM, Info Pro si a altor trei posturi s-a finalizat in mai 2015, potrivit unui anunt de atunci al RCS&RDS.

Etichete: Cosmin Prelipceanu, digi fm, radio, RCS RDS

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h