Noul primar general despre aprinderea luminițelor din București: Se va face cu mai puțin fastAstăzi după-amiază se vor aprinde luminițele de sărbători în București. Într-un nou mesaj postat pe Facebook, primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, spune că evenimentul din acest nu va mai fi unul de PR al primarului general, ci va fi unul marcat de decență. 

http://www.b365.ro/se-aprind-luminitele-de-craciun-in-capitala-luni_241642.html
http://www.b365.ro/se-aprind-luminitele-de-craciun-in-capitala-luni_241642.html

"Astăzi se vor aprinde luminițele de Sărbători în București. Am decis ca evenimentul să se facă cu mai puțin fast, fără a fi marcat printr-un spectacol de PR al primarului. Am decis așa, pentru că sunt adeptul motto-ului: vorbim mai puțin, facem mai mult. Decența este foarte importantă. Drept urmare, consider că trebuie să ne concentrăm în primul rând asupra rezolvării problemelor și nu asupra evenimentelor de imagine. Sper ca bucureștenii să se bucure de spectacolul luminilor de Sărbători, pe care Primăria București îl va oferi în acest an", a scris primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, într-un nou mesaj postat pe Facebook. 

Aproape 3 milioane de beculete de tip LED care vor impodobi Capitala cu ocazia sarbatorilor de iarna, se vor aprinde maine, 30 noiembrie, la ora 16:40, odata cu iluminatul public, informeaza Primaria Capitalei.

Anul acesta, traseul iluminatului festiv insumeaza 29 de kilometri si cuprinde 46 de zone din Bucuresti.

Etichete: Bucureşti, Crăciun, luminiţe, primar general interimar, razvan sava

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE