UPDATE Noul purtător de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu de la BNR, începând de luniUPDATE Premierul Dacian Cioloș a discutat cu purtătorul de cuvânt al Băncii Naționale a României (BNR), Dan Suciu, să preia interimar postul de purtător de cuvânt al Guvernului, informează profit.ro. Informaţia a fost confirmată chiar de Cioloş, sâmbătă la prânz, după întâlnirea informală cu miniştrii cabinetului său.

Noul purtator de cuvant al Guvernului ar putea fi Dan Suciu de la BNR (Foto gandul.info)
Noul purtător de cuvânt al Guvernului ar putea fi Dan Suciu de la BNR (Foto gandul.info)

UPDATE Premierul desemnat, Dacian Cioloş, a anunţat că, începând de luni, Dan Suciu va fi noul purtător de cuvânt al Guvernului. 

"Suciu va fi detașat la Guvern, probabil până în luna martie, când va reveni la Banca Națională", au declarat pentru Profit.ro surse guvernamentale.

CITEŞTE ŞI Cioloş convoacă şedinţe de Guvern în fiecare weekend. Prima reuniune, sâmbătă

Premierul desemnat, Dacian Cioloş, a anunţat că va convoca şedinţe de Guvern informale aproape în fiecare weekend, în perioada următoare, pentru a pregăti aplicarea măsurilor din programul de guvernare. Prima reuniune este programată pentru sâmbătă, când vor fi abordate cu precădere teme economice.

Suciu a mai fost pentru scurt timp purtător de cuvânt la Guvern, pe perioada Guvernului Ungureanu.

Fost jurnalist la publicații economice încă din anii '90, printre care Banii Noștri și televiziunea de business Money Channel, Suciu a fost numit purtător de cuvânt al BNR în urmă cu un an, înlocuindu-l pe Mugur Șteț.

Etichete: bnr, dan suciu, Guvern, purtător de cuvânt

0/1 COMENTARII
Calin
21 Nov 19:36
+0
VOTURI
-0
Faci bani de acasă! Internetul este o invenție minunată! Pe internet găsești acum acest curs online care te învață pas cu pas, cu multe explicații, cum faci bani de acasă! Cursul este GRATUIT și te învață cu multe indicații foarte simple și clare cum faci bani de acasă! Vrei și tu cu seriozitate să înveți ceva nou și de viitor? Cere imediat informații mai multe trimițând textul “INFO” la adresa de email: mcalin007@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE