Noul şef al Poliţiei Române este Bogdan Despescu. Doi secretari de stat din MAI, înlocuiţiMAI anunţă, printr-un comunicat de presă, că Bogdan Despescu a fost numit inspector general al IGPR. Totodată, instituţia anunţă că Ilie Botoș a fost eliberat din funcția de secretar de stat în M.A.I., în locul acestuia fiind numit Ioan Buda. Şi secretarul Bogdan Tohăneanu a fost înlocuit, în locul acestuia fiind numit Trigan Florea Tiberiu. 

Noul sef al Politiei Romane este Bogdan Despescu. Doi secretari de stat din MAI, inlocuiti
Noul şef al Poliţiei Române este Bogdan Despescu. Doi secretari de stat din MAI, înlocuiţi
Foto: cugetliber.ro

 

Noul inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, Bogdan Despescu, a absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza în anul 1995, ulterior ocupând diferite funcții în cadrul Inspectoratelor de Poliție ale Județelor Buzău, Prahova și Constanța. Din 20 iulie 2014 și până în prezent, acesta a ocupat funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Ioan Buda a deținut până în prezent funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Trifan Florea Tiberiu, care a deținut până în prezent funcția de coordonator al secției consulare, ministru plenipotențiar, în cadrul Ambasadei României în Italia.

 Cornescu Gheorghe a fost eliberat din funcția de subsecretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, iar chestorului de poliție Ion Stoica i-a încetat exercitarea cu caracter temporar a funcției publice de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne.

 

 

Etichete: IGPR, MAI, Poliţia Română

0/1 COMENTARII
Iacob
11 Dec 21:03
+0
VOTURI
-0
Acest domn, in urma cu 19 ani m-a torturat in ancheta - Detalii aici: http://emin3nt.com/seful-politiei-romane-despescu-bogdan-m-a-torturat-in-ancheta/

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE