Noul sezon de conferinţe de la Palatul Suţu aduce studenţii la muzeuNoul sezon de conferințe de la  Muzeul Municipiului Bucureşti- Palatul Suțu, care au ca temă Capitala, a debutat în luna octombrie cu un public format în proporție de 87% din tineri, majoritatea studenți.

Noul sezon de conferinte de la Palatul Sutu aduce studentii la muzeu
Noul sezon de conferinţe de la Palatul Suţu aduce studenţii la muzeu
Foto: Muzeul Municipiului Bucuresti

Mai precis, 249 de persoane din cele 287 care au participat la primele trei conferințe organizate joia de Muzeul Municipiului București-Palatul Suțu sunt reprezentante ale categoriei de vârstă 18-25 de ani, informează muzeul.

Prima conferință, Mașina Timpului nr. 5, susținută de Cristian Radu pe 1 octombrie, a avut un public de 85 de persoane. Cea de-a doua, susținută de Oana Marinache pe 8 octombrie, pe tema Casele Arhitecților din București, a avut un public de 159 de persoane (datorită numărului mare de persoane care și-au anunțat prezența la conferință, muzeul a organizat două conferințe pe această temă, în aceeași zi). A treia conferință din acest sezon, susținută de Octavian Buda pe 15 octombrie, cu subiectul Bucureștii Marilor Epidemii, a avut o participare de 43 de persoane.

"Ne bucurăm că tinerii sunt interesați de poveștile Bucureștiului și îi invităm în continuare să le afle- în fiecare joi, de la orele 19. Intrarea la conferință este 7 lei (3 lei pentru studenți și pensionari), iar în prețul biletului este inclusă vizitarea expoziției permanente de la Muzeul Municipiului București.", informează muzeul.


Următoarele conferinţe:

22 octombrie 2015 ora 19:00- "România ghetourilor urbane" cu Viorel Mionel
29 octombrie 2015 ora 19:00- "Via, vinul şi beţia la români" cu Narcisa Ştiucă
5 noiembrie 2015, ora 19.00- „Fotograful Aurel Bauh"cu Emanuel Bădescu
12 noiembrie 2015, ora 19.00- „Arhitecți și arhitectură în perioadice de acum un veac"cu Sidonia Teodorescu.

Etichete: conferinte, palatul sutu, tineri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE