NOUTĂŢI la parada militară de 1 Decembrie din BucureştiMinistrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a anunțat că parada de 1 Decembrie va aduce câteva noutăți în ceea ce privește tehnica militară.

NOUTATI la parada militara de 1 Decembrie din Bucuresti
NOUTĂŢI la parada militară de 1 Decembrie din Bucureşti

"Va fi un accent pe efective din toate categoriile de forțe armate, pe tehnică de luptă. Avem și câteva noutăți, evident, începând cu avioanele F-16 Fighting Falcon, sperăm ca și condițiile meteo să fie alături de noi—, noua uniformă de luptă a Armatei, tehnica de la Poliția Militară, motocicletele noi pentru Forțele pentru Operații Speciale și MEDEVAC-ul de la infanterie", a declarat Motoc, la repetițiile pentru paradă.

El s-a arătat încrezător că evenimentul se va ridica la înălțimea momentului pe care îl marchează și va fi pe placul bucureștenilor.

"Sunt lucruri de îmbunătățit, dar nivelul de pregătire a paradei este bun. Noi suntem complet încrezători că va fi o paradă militară la înălțimea momentului special pe care îl marcăm de 1 Decembrie anul acesta, anume împlinirea a 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial", a precizat ministrul.

Repetițiile generale pentru paradă vor avea loc pe 27 noiembrie, la Arcul de Triumf.

Etichete: 1 Decembrie, parada 1 decembrie bucureşti, parada ziua nationala, ziua naţională

0/4 COMENTARII
Sarbatoarea romanilor
28 nov 12:32
+0
VOTURI
-0
Lipsa impostorilor face sarbatoarea mult mai frumoasa
Nicolae
27 nov 11:04
+0
VOTURI
-0
@ Radu - nu te intereseaza pentru ca nu vine liderul tau suprem, Dragnea. Asa ca du-te si emuleaza-i ceva si lasa-ne pe ailalti sa ne bucuram de parada.
fdshfs
27 nov 01:57
+0
VOTURI
-0
@Radu

Ce le stii tu pe toate! Mai zi-ne si noua cu emulatia. Esti un om cu multe idei...
Radu
27 nov 00:42
+0
VOTURI
-0
Nu ne intereseaza fiindca , sufleteste, nu mai se simte emulatia ce ar trebui sa fie fireasca in astfel de momente.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE