Noutăți pentru abonații RCD&RDS: Patru noi televiziuni HD și viteză mai mare la internetVeste bună pentru abonații RCS&RDS. Compania va adăuga în grilă patru televiziuni HD - HBO Comedy HD, Cinemax HD, AXN HD şi Digi Sport 3 HD. De asemenea, va creşte vitezele de download şi upload pentru clienţii Digi Net.

RCS&RDS adauga in grila 4 televiziuni HD si creste vitezele de download si upload pentru Digi Net
RCS&RDS adaugă în grilă 4 televiziuni HD şi creşte vitezele de download şi upload pentru Digi Net

Abonaţii la Digi TV prin cablu digital vor putea viziona începând de miercuri Digi Sport 3 HD, AXN HD, HBO Comedy HD şi Cinemax HD, fără costuri suplimentare. Pentru a urmări HBO Comedy HD şi Cinemax HD, clienţii trebuie să aibă însă activate extraopţiunile HBO sau HBO MaxPack. Abonaţii care utilizează CAM-uri HD, precum şi cei care deţin decodoare HD, dar nu vizualizează automat noile televiziuni în grilă, vor trebui să facă o scanare automată a grilei pentru recepţionarea celor patru noi programe în format HD.

"Continuăm strategia de a le oferi clienţilor noştri conţinut diversificat şi relevant, pentru a satisface preferinţele întregii familii. Totodată, calitatea superioară a imaginii HD aduce un avantaj în plus clienţilor noştri când vizionează producţiile cinematografice oferite de AXN HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD, dar şi atunci când urmăresc cu emoţie cele mai importante competiţii sportive interne şi internaţionale", a declarat Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare al RCS&RDS, potrivit ZF.

Totodată, începând de joi, RCS&RDS va creşte vitezele de acces la internetul fix pentru persoanele fizice, fără nicio obligaţie contractuală suplimentară.

Astfel, abonamentul Digi Net Fiberlink 200 va deveni Digi Net Fiberlink 300, fără nicio modificare de tarif lunar, iar clienţii se vor bucura de viteze mai mari de download şi upload, potrivit comunicatului.

Clienţii companiei care au în prezent abonamentul Digi Net Fiberlink 100 vor beneficia de viteze de download de până la 100 Mbps, iar cele de upload vor creşte de la 30 Mbps, până la 100 Mbps.

Vitezele de acces la internet pentru clienţii Digi Net Fiberlink 300 (fostul abonament Digi Net Fiberlink 200) se vor mări automat până la 300 Mbps pentru download şi până la 100 Mbps pentru upload.

Abonamentul Digi Net Fiberlink 500 oferă viteze de download de până la 500 Mbps şi de upload de până la 200 Mbps. Potrivit RCS&RDS, cea mai mare viteză la internet din România se regăseşte în pachetul Digi Net Fiberlink 1000, vitezele de download ajungând până la 1000 Mbps, iar pentru upload până la 200 Mbps.

Pe de altă parte, clienţii Digi Net Fiberlink 1000 beneficiază fără costuri suplimentare de spaţiu de stocare de 50 GB în Digi Storage, serviciul de stocare, partajare şi organizare a datelor personale in cloud, iar cei care sunt abonaţi la Digi Net Fiberlink 500, de 20 GB. Pentru un tarif lunar de 3 lei (TVA inclusă), utilizatorii pot opta pentru un spaţiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridică la 6 lei (TVA inclusă), pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 lei (TVA inclusă), iar pentru 300 GB şi 1 TB, preţurile sunt de 15 lei, respectiv 30 de lei/ lună (TVA inclusă).

Preţurile abonamentelor Digi Net Fiberlink sunt cuprinse între 29 de lei/ lună (TVA inclusă) şi 55 de lei/ lună (TVA inclusă).

Etichete: internet, program, RCS, RDS, televiziune

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h