Nu se mai ridică mașinile parcate ilegal în cel mai aglomerat sector al CapitaleiConsilierii locali au revocat, joi, o hotărâre precedentă, prin care se instituia ridicarea mașinilor parcate ilegal din Sectorul 3. 

Nu se mai ridica masinile parcate ilegal in Sectorul 4, in urmatoarele zile
Nu se mai ridică mașinile parcate ilegal în Sectorul 4, în următoarele zile

Consiliul local al Sectorului 3 a votat joi după-amiază, în unanimitate, renunțarea la ridicarea mașinilor parcate ilegal pe carosabil. Consilierii s-au răzgândit destul de repede asupra metodei prin care îi tratează pe șoferii indisciplinați, având în vedere că de-abia în luna februarie votaseră o hotărâre de consiliu prin care decideau ridicarea autovehiculelor. 

Astfel, se anulează hotărârea din februarie, prin care Serviciul de ridicări auto urma să fie concesionat unei firme private, pe o perioadă de cinci ani, potrivit studiului de fundamentare care a stat la baza deciziei Consiliului Local Sector 3.

Revocarea hotărârii a fost propusă de către consilierii locali PDL, aceasta fiind și atacată la Prefectură, având în vedere că nu fusese supusă dezbaterii publice, așa cum prevede legea. 

Primăria Sectorului 3 se aştepta să fie ridicate câte cel puţin 20 de maşini pe zi, adică 600 de autoturisme pe lună. Pentru recuperarea lor, proprietarii ar fi plătit o taxă propusă de 607 lei fără TVA, pe lângă amenda pentru parcarea neregulamentară.

Astfel, activitatea de ridicare a vehiculelor parcate neregulamentar ar fi urmat să genereze venituri lunare de 364.163 lei, respectiv între 4.369.960 lei în primul an şi 4.823.618 lei în al V-lea an, ceea ce înseamnă aproximativ 23 milioane de lei în total. Din aceşti bani, administraţiei locale i-ar reveni ca redevenţă între 43.700 de lei în primul an şi 48.236 în al V-lea an. 

 Tot joi a fost revocată și hotărârea de Consiliu Local privind reglementarea activităţilor de ridicare, transport, depozitare şi eliberare a vehiculelor fără stăpân sau abandonate spe domeniul public/privat al Municipiului Bucuresti aflat in administrarea Sectorului 3.

Etichete: Consiliul Local, negoiţă, realitatea, ridicări maşini, Sectorul 3

0/1 COMENTARII
iulia
31 mar 14:57
+0
VOTURI
-0
http://infoinsider.ro/2013/03/31/fara-mila-soferi-lasati-pietonii-sa-traiasca/

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE