Nu te mai PREOCUPA eşti FRUMOASĂ ASTĂZI. Cine este ALEX, BĂRBATUL care a SCRIS MESAJUL de la METROUDe luni de zile, toate staţiile de metrou din Bucureşti şi numeroase panouri stradale sunt invadate de mesajul "Nu te mai preocupa eşti frumoasă astăzi". Acestea sunt semnate de Alex, un bucureştean care a reuşit să bucure femeile din Capitală într-un mod în care puţini pot să o facă, prin câteva cuvinte simple, dar cu un impact extrem de puternic. Cine este el şi de ce a ales să facă asta puteţi afla din interviul de mai jos. Totul a început în pasajul de la Unirii, în data de 8 martie, cu un singur mesaj scris cu un marker pe un perete, însă aceste vorbe au devenit în scurt timp virale şi au împânzit oraşul, aducând un zâmbet pe chipul multor doamne şi domnişoare de toate vârstele. Mai mult, acestea au depăşit graniţele Bucureştiului, ajungând şi în alte oraşe din ţară. În spatele lor se află ideea unui artist, un om complex, mereu cu zâmbetul pe buze, care a reuşit să transforme o pasiune într-un stil de viaţă.

Alexandru Sassu este un tânăr de 30 de ani din Bucureşti, de profesie make-up artist, care după aproape un deceniu de muncit în corporaţii a ajuns să îşi găsească adevărata pasiune şi menire în viaţă, riscând totul. Astfel, el a lăsat în urmă un job confortabil, de birou, într-o bancă, cu un salariu bun şi şi-a dedicat aproape un an din viaţă dezvoltării unei alt fel de cariere, fără costum şi cravată, aceea de a aduce pe chipul femeilor pe care le machiază un zâmbet şi un sentiment profund de dragoste de sine. Mai mult de atât, în timpul liber compune versuri, înregistrează piese hip-hop şi joacă FIFA. Povestea lui este una fascinantă şi demonstrează că visele devin realitate atunci când crezi cu adevărat în ele. Astfel, mesajul pe care l-a lansat în urmă cu aproape jumătate de an pe un perete de la metrou şi care a ajuns să fie cunoscut în toată ţara, este doar extensia unui mod creativ şi inedit de a înţelege viaţa şi oamenii din jurul său. Alex ne-a arătat că atunci când simţi ceva profund trebuie să vorbeşti, trebuie să te exprimi, altfel cei de lângă tine nu vor şti niciodată ce sentimente profunde ai pentru ei.

"Am învăţat repede să nu mai iau în seama comentariile, ci doar zambetele şi feedback-ul omenilor cu care lucrez sau îi fac frumoşi, mai frumoşi. Nu există oameni urâţi"

Povestea care l-a făcut cunoscut pe Alex în tot Bucureştiul, fără ca cineva să îi cunoacă identitatea, a început pe 8 martie, atunci când a auzit o discuţie între două tinere în metrou. Deoarece nu a putut să le spună în faţă ceea ce simte, a ales un alt mod de exprimare, printr-un mesaj scris pe un perete la metrou. 

"Totul a început pe 8 martie. Mă duceam la un prieten şi eram în metrou. Lângă mine erau două domnişoare, una mai aranjată şi alta mai puţin aranjată. Erau simpatice. Una se plângea celeilalte că "uite, toate prietenele mele se mărită şi au copii şi eu încerc să găsesc pe cineva şi nu se întâmplă nimic, am numai întâlniri eşuate". Eu am o chestie, de câţiva ani cred că trebuie să le spui oamenilor ceea ce gândeşti şi nu doar să simtă ei. Dacă ţii la cineva, să îi spui că îl iubeşti. Noi oamenii din ziua de azi trăim la modul ăstă, lasă că ştie iubita mea că o iubesc sau ştie prietenul meu că ţin la el. Ai fii surprins să vezi ce reacţie au oamenii când le spui chestia asta. Mamei i-am spus acum patru-cinci ani prima oară te iubesc fără să urmeze ajută-mă cu ceva şi mama a rămas uimită", îşi începe Alex povestea.

"Atunci, în metrou, în momentul acela, am vrut să mă duc la ea să îi spun băi, eşti frumoasă, nu ai niciun stres, relaxează-te, eşti OK, dar mi s-a părut aiurea. Amuzant este că în ziua aceea mi se înţepase tapiseria de la maşină şi am luat un marker negru că voiam să colorez acolo, să nu se mai vadă. Primul mesaj scris a fost pe 8 martie, la ora opt şi ceva, între Unirii 1 şi Unirii 2. Aşa a început toată chestia. Ulterior, au apărut în foarte multe locuri, pur şi simplu. Niciodată nu am făcut taguri sau chestii de genul ăsta. Pur şi simplu a fost feedback-ul acela de moment şi asta a fost: Nu te mai preocupa eşti frumoasă", a explicat el întâmplarea.

De aici, viralul pur şi simplu a explodat. Mesajul a început să apară pe numeroase panouri publicitare, cum ar fi reclamele de la AFI, aproape în toate staţiile de metrou din Bucureşti, pe ziduri şi chiar în alte oraşe din ţară, cum ar fi Cluj.

"Culmea este că singurul care a fost al meu a fost cel de atunci de la metrou, restul s-au întâmplat, pur şi simplu. Singurul pe care l-am scris a fost pe 8 martie cu scopul de a transmite ceva: Sunt multe tipe care trebuie să înţeleagă că nu e vorba de make-up sau că îţi pui gene, ori unghii, ori că te tunzi nu ştiu cum. Toţi oamenii sunt frumoşi în felul lor. În jurul nostru sunt puţini oameni care să îţi spună că eşti frumos, că eşti OK. Acelaşi lucru se întâmplă şi în relaţii şi de aia multe nu ţin, deoarece noi mereu căutam ceva mai bun, mai frumos şi din cauza asta pierdem foarte multe lucruri", a adăugat Alex.

Feedback-ul primit a fost unul neaşteptat. Numeroşi bloggeri, mai ales femei, au început să îi mulţumească pentru cuvintele frumoase pe care le-a scris. În prezent, Alexandru Sassu ar vrea să afle care au fost motivele pentru care oamenii au continuat să ducă mai departe mesajul. Mai mult, inedit este faptul că iniţial nu a recunoscut că el a scris acest mesaj deoarece nu a crezut că acest lucru este important.

"La chestia asta te uiţi, priveşti şi parcă un moment conştientizezi că nu îţi trebuie unghii făcute sau păr aranjat, poţi să fii un om frumos şi fără toate astea"

"Sunt foarte mulţi oameni care au vorbit despre asta. Primul feedback a fost pe Facebook, dar nu m-am apucat să comentez că staţi aşa, că eu am fost cel care a început treaba asta. Nu e vorba de asta. Important e ca lumea să se bucure. Mi se pare că ăsta e cel mai minunat lucru. Şi în jobul ăsta, de make-up, faptul că cineva se uită în oglindă şi zice uau, m-ai transformat şi uite ce frumos arăt, este un sentiment pe care nu îl poţi cumpăra. Au fost şi site-uri care au spus că doar mâzgălim pereţii, dar la chestia asta te uiţi, priveşti şi parcă un moment conştientizezi că nu îţi trebuie unghii făcute sau păr aranjat, poţi să fii un om frumos şi fără toate astea. Am văzut că la nivel de blogging foarte multe persoane vorbesc despre chestia asta şi chiar am fost uimit. Nu mă aşteptam. Asta a fost ideea. Ştiu că poate trebuia să sune mai altfel sau să fie îmbrăcată mai altfel, dar asta a fost, cel puţin la cel de acolo, care a fost singurul pe care l-am făcut. După aia au apărut mai multe. Pe cel de la Unirii l-au şters destul de repede", a continuat el.

Alex este unul dintre puţinii make-up artişti bărbaţi din România, fiind o industrie în care femeile sunt predominante. Cu toate acestea, el consideră că acesta este un avantaj, mai ales că majoritatea femeilor ar prefera să fie machiate de cineva care ştie ce caută un bărbat la o femeie. Chiar şi aşa, până să devină un make-up artist cunoscut, timp de 10 ani, încă de la sfârşitul liceului până acum trei ani, Alexandru Sassu a muncit în diferite companii, mai mici sau mai mari. Într-un final, a avut o revelaţie şi a realizat că acest lucru nu îl face fericit astfel că a căutat o altă cale.

"Dacă ajung la 30 de ani să stau la birou, eu mă sinucid"

"Credeam că e un clişeu că atunci când faci ceea ce îţi place simţi că nu munceşti. Nu credeam, dar chiar e adevărat. Cu make-up credeam că o să pot să mă trezesc când vreau eu, însă cu proiectele de la filmări am zile în care mă trezesc la 4 dimineaţa şi ajung la 9 seara acasă, dar nu e atât de obositor ca statul la birou sau făcut rapoarte. Am început să muncesc din liceu, am fost învăţat de ai mei că am nevoie de un job stabil, care la sfârşit de lună să îmi aducă un salariu fix. Eu am terminat Dreptul. Chiar asta e şi glumea mea, eu am făcut Dreptul ca să trag liniile de tuş cum trebuie. De la 18 ani, am rezistat până la 27 de ani în corporaţie, în tot felul de firme, mai mari sau mai mici, dar mi se pare OK că în anii ăştia am învăţat ce nu vreau să mai fac sau să mai trăiesc. E şi asta o cale. Te motivează foarte mult să faci atât de bine ceea ce faci de plăcere atât de mult încât să nu mai faci ceea ce nu ţi-a făcut plăcere. Maică-mea îmi zice că la cât de mult vorbesc aş fi făcut carieră şi cu Dreptul. Cu toate astea, unul dintre motivele pentru care nu am profesat şi nu mi-a plăcut nici în corporaţie a fost faptul că nu suport să port costum, cu toate că lumea îmi spune că fiind înalt îmi stă bine", a explicat Alex râzând.

"Am lucrat într-o bancă, la Garanti, pe platforma de la Pipera. Am zis povestea asta de multe ori, dar mereu îmi face plăcere să o spun. Într-o zi am avut o revelaţie. M-am trezit şi am spus băi, toţi oamenii ăştia care vin la muncă îşi găsesc un pătrăţel al lor acolo, stau opt ore, cu o oră pauză, nouă, mai stau şi după program, apoi ţi-ai terminat jobul, şi după care ajungi acasă şi cam asta e viaţa ta cinci zile pe săptămână. Apoi vine weekendul şi te duci în Centrul Vechi sâmbătă şi duminică şi spargi banii. Trebuie să fie mai mult de atât", a povestit Alex.

Un impact profund l-a avut o iubită din perioada respectivă, care l-a ajutat să îşi îndeplinească visul şi să îşi găsească adevărata pasiune.

"La momentul respectiv aveam o relaţie cu o tipă şi mi-am dat seama că motivul pentru care suntem împreună nu este neapărat ca să fim noi împreună, ci că aşa se întămplă. Oamenii apar în viaţa ta într-un moment, pentru un un scop, după care dispar sau rămân în funcţie de perioada care este necesară pentru modelarea ta şi aşa mai departe. Aşa s-a întâmplat cu tipa asta. Eram împreună şi imediat după ce am avut revelaţia asta i-am spus: Uite care e treaba, eu dacă ajung la 30 de ani să stau la birou, eu mă sinucid. Tipa asta mi-a zis să mă las de bancă şi să mă apuc să fac ceva care să presupună creativitate. Am făcut o listă. La sfârşit make-up-ul a rămas în faţă. Luni m-am întors la rapoartele mele în bancă şi prietena mea mă sună fix cu clişeul ăla: Ce ai făcut pentru visul tău? I-am zis să mă lase în pace că am treabă, dar a mi-a spus că mă sună iar în câteva ore, timp în care vrea să vadă că am găsit numerele la mai multe şcoli de make-up şi ce vreau să fac în sensul ăsta. Eu eram coleg la bancă cu un make-up artist foarte cunoscut, Ioana Cristea şi ea mi-a spus să mă duc la Kruger Brent. E un fel de MBA al machiajului. Dacă termini şcoala aia nu poate să fie ceva mai tare. M-am interesat, când am văzut care era costul şcolii am dat puţin înapoi, era 5.100 de euro, dar din banii ăştia, 2.700 reprezentau trusa, deci aveai şi un start de produse, plus că acolo făceai chimie, dermatologie, cromatică, impactul luminii asupra culorilor şi multe altele", îşi aduce aminte Alex, cu drag.

Chiar şi aşa, reconversia profesională nu a fost uşoară, însă, treptat, roadele au început să apară. 

"Nouă luni de zile, între 9 şi 6, zi de zi, trebuia să fii acolo, 9 ore pe zi. Nu mai aveam timp de nimic. Am început în octombrie şi am dat examenul final în august. După doi ani jumate, nu o spun eu, ci prieteni sau oameni care lucrează cu mine, am făcut foarte multe chestii. Nu am ratat proiecte. Am făcut machiaje de film, reclame, cam tot ce se putea. Trag foarte tare pentru că începând la 27 de ani am ratat startul şi în nebunia asta de a recupera am făcut foarte multe chestii. Îmi place foate mult. Când spui machiaj, toată lumea se gândeşte la machiaj de seară sau la mirese. Este un pattern. La machiajul de beauty te simţi cel mai bine pentru că acolo ai un feedback cinstit. Când faci un shooting îl faci pentru că cel care face shootingul vrea să arate într-un fel, la fel şi la film. În machiajul de beauty faci ce vrei tu, acolo îţi arăţi creativitatea, acolo eşti tu. Tu alegi culorile. Oamenii vin la tine şi îţi spun mă faci cum vrei. La sfârşit, când se uită în oglindă, şi zic Băi, arăt super, m-ai întinerit, atunci îţi dai seama că faci bine ceea ce faci", a explicat make-up artistul. 

În prezent, Alex continuă să facă machiaje de beauty pentru mirese, cât şi machiaje de seară, alături de machiaje pentru platourile de filmare, fie că este vorba de filme, documentare, emisiuni sau reclame. 

"Fac în continuare beauty, am lucrat pentru un documentar Discovery, care o să apară pe 5 septembrie, cu istoria Harley Davidson. Acum lucrez la următorul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva, ceea ce este foarte tare, cu transformări şi cu toate cele şi în perioada următoare o să mai apară nişte proiecte. O să ne mai întâlnim şi o să îţi mai povestesc", spune Alex, explicând că următorul proiect este în prezent secret.

Unul dintre hobby-urile sale se referă la muzică, în special hip-hop. Astfel, pe youtube sunt disponibile multe dintre piesele sale, unele chiar cu videoclip. Chiar şi aşa, muzica rămâne doar o pasiune, fiind vorba de un mod prin care Alex reuşeşte să transpună şi să înţeleagă anumite stări pe care le are.

"Ca şi hobby, eu mai făceam muzică. Cum unii se relaxează citind o carte, mie îmi place să mai fac un vers, mai îl pun pe un instrumental şi cam atât. Iniţial am început să fac doar instrumentale. Trendul lor este hip-hop şi R&B. Trebuie doar să faci versuri şi să le pui acolo, nu contează că nu ai vocea nu ştiu care sau că nu cazi pe note. Nu am foarte multe view-uri la melodiile mele. O fac doar când am eu chef, ca să mă relaxez şi o pun acolo. Nu mă aştept să zică cineva că m-a descoperit sau că sunt extraordinar. Sunt mulţi care sunt infinit mai talentaţi ca mine pe treaba asta şi e minunat. Tot ceea ce fac eu e făcut acasă, nu în studio, cu un microfon pe care l-am cumpărat la un moment dat. Când am timp liber şi nu mă întâlnesc cu prietenii cam asta fac. Este o stare. În schimb am descoperit că după ce transpuns starea respectivă într-o melodie, vine ca o eliberare. Am trecut peste multe momente, şi bune, şi mai puţin bune. Asta cred că e bine pentru psihicul meu. Că alţi oameni se răgesesc sau nu, nu mai contează. Nu mă interesează dacă am 100 de view-uri sau 1.000 de view-uri. La unele am şi clip, for fun, clipuri făcute între prieteni, cu buget de cinci pizza şi două sticle de cola şi cam asta a fost. În ultima vreme nu am mai avut timp, s-au tot rărit. Anul ăsta am făcut doar două. Am versuri şi idei, dar nu ştiu când am timp să le fac. Nu mă deranjează, că fac cealaltă pasiune a mea", a conchis Alex discuţia, vorbind despre muzică.

Ultima sa piesă, Diferit:

Aceasta este povestea lui Alex, bărbatul care nu se teme să le spună femeilor că sunt frumoase. Încercaţi din când în când acest lucru, veţi fi uimiţi de ce se poate întâmpla. Mai mult, astfel de oameni arată că lucrurile se pot schimba, însă ai nevoie de pasiune, determinare şi mult curaj. Pe Alexandru Sassu îl găsiţi şi pe Facebook la Alexandru Sassu Make-up Artist sau pe alexsassumua.ro.

Etichete: alex, alex sassu, alexandru sassu, alexandru sassu make up artist, esti frumoasa astazi, make up artist, nu te mai preocupa esti frumoasa astazi, review

0/34 COMENTARII
Mrs Charlotte
23 Feb 05:35
+0
VOTURI
-0
DR Alaska Tsunami adu-mi înapoi MY LOVE
Numele meu este Charlotte, eu sunt aici pentru a da mărturie despre forța de muncă de Dr. ALASKA Caster ortografică. 4 ani în urmă, soțul meu a plecat acasă, el nu a venit înapoi, nici un apel, nici scrisori, email-uri, nu există nici o urmă de el. Fiica mea a devenit bolnav cu scleroza multipla, lucrurile au fost atât de greu pentru mine. Am pierdut speranța, în urmă cu 2 ani, am cunoscut un psihic mi-a spus că mă va ajuta, am aproximativ 6.800 $ plătit și nu sa întâmplat nimic, mi-am pierdut speranța complet, fiica mea a devenit situația se înrăutățește în fiecare zi. Lunar, am vazut un post despre faptele bune ale tuturor profesioniștilor Dr. ALASKA, a dat (Adu înapoi amant, vrăji magice și cariera de vindecare) o incercare, am platit peste $ 2000, pentru cele trei vrăji. În câteva săptămâni am sunat pe soțul meu și am spus rău, că vrea să-mi și că el va explica totul când mă întorc, trei zile mai târziu am primit un nou loc de muncă într-un credit de companie și financiare, în acest moment, mi condiție fiica se îmbunătățește în fiecare zi și sper că ar fi bine într-o chestiune de zile. Vreau să-i mulțumesc DR ALASKA vraja de fugă Dregboralaska@gmail.com pentru eforturile lor și pentru a aduce viata mea inapoi la normal și atât de aproape de perfecțiune.

Numele meu este Charlotte, eu locuiesc în Marea Britanie.
nakisha
06 Feb 10:35
+0
VOTURI
-0
Buna ziua Numele meu este kelly nakisha vreau ca toți să se alăture mine să-i mulțumesc acestui om pentru restaurarea casa mea cu fostul soțul meu, care mă părăsească pentru o altă femeie timp de 5 ani ,. La început nu am crezut niciodata DR ogodo Mike va fi capabil să mă ajute să câștige înapoi SOȚ mea EX din cealaltă femeie, dar pentru că eu încă îl iubesc și au nevoie de el în viața mea .. Eu lucrez și să urmeze DR ogodo Mike și instrucțiuni mă surprinde faptul că după 3 zile de turnare vraja si de lucru cu DR ogodo Mike, sOŢUL meu EX ma chemat să-mi cer ierte și să uite tot ceea ce a făcut pentru mine că el încă mă iubești ... acum eu si sotul meu sunt smectica înapoi împreună și suntem foarte mulțumiți de noua noastră viață ... toate datorită DR ogodo Mike pentru marea lucrare care le-a făcut pentru mine .. i promit să împartă întotdeauna lucrarea lui bună pentru toată lumea largă și în cazul în care orice organism este acolo care trece prin orice dificultăți de relație ar trebui să-l rugăm să contactați prin e-mail: ogodomikespells@gmail.com sau WhatsApp +2349097050691
ES De asemenea, pe specializati următoarele probleme
(1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
(2), dacă aveți întotdeauna vise rele.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei femei / bărbați să fugi după tine.
(5) În cazul în care doriți un copil.
(6) Vrei să fii bogat.
(7) Vrei să lega soțul / soției să fie
al tău pentru totdeauna.
(8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
(9) de îngrijire pe bază de plante.
 contactați DR ogodo Mike prin e-mail lui pentru o soluție totală ogodomikespells@gmail.com
jennifer
19 Jan 02:58
+0
VOTURI
-0
Bună tuturor, am fost de gând nebun când despartirea meu soț cu mine și mi-a lăsat pentru o altă femeie !! Toate mulțumită Dr. Otutu cea mai buna dragoste vraja de fugă online, care ma ajutat să aduc înapoi soțul meu astăzi și de a restabili fericirea în căsnicia mea .. Sunt jeni după nume i trăiește în Anglia. despărțiri meu soț cu mine și ma lăsat să fiu cu o altă femeie, și l-am vrut înapoi. Am fost atât de frustrat și nu am putut ști ce urmează să facă din nou, îmi iubesc soțul meu atât de mult, dar el a fost inselat pe mine cu o altă femeie, iar acest lucru îl face să se despartă de mine, astfel încât el poate fi capabil să se căsătorească cu celălalt doamnă și această doamnă cred că utilizarea vrăjitorie pe soțul meu să-l facă pe mine și copiii mei ura si acest lucru a fost atât de critică și necuvenite, eu plâng toată ziua și noaptea pentru ca Dumnezeu să-mi trimită un ajutor pentru a obține înapoi soțul meu !! Am fost foarte supărat și am nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site care a sugerat ca Dr. Otutu poate ajuta sa ex înapoi rapid. Așa că, m-am simțit că ar trebui să-i dea un try. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o atunci a făcut o vrajă pentru mine. 72 de ore mai târziu, soțul meu ma sunat și mi-a spus că e dor de mine atât de mult, Oh, Doamne! Am fost atât de fericit, iar astăzi sunt fericit cu omul meu din nou, iar noi suntem cu bucurie trăind împreună ca o familie mare și mulțumesc puternic Dr.OTUTU vraja de fugă, el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea de pe internet, care Dr.OTUTU este cel mai bine de fugă vraja on-line, care i se va ruga întotdeauna să trăiască mult timp pentru a ajuta copiii săi în timpul tulburării, dacă sunteți aici și iubitul tău este de cotitură te în jos, sau soțul tău sa mutat la o altă femeie, nu mai plânge , luați legătu
MIHAI
01 Dec 20:01
+0
VOTURI
-0
Pentru ca autoritatile nu reactioneaza la vandalizarile de tot felul al Bucurestiului, pentru ca foarte rar gasesc site-uri in care gasesc comentarii ale oamenilor care nu sunt indiferenti la mizeria stradala, incerc sa propun sa gasim o solutie prin care, macar noi, sa avem ac de cojocul celor care ne mazgalesc orasul, ZILELE !!!
mihai
01 Dec 19:53
+0
VOTURI
-0
Daca i-ar scrie cineva pe toate geamurile apartamentului,(cu glasspapier). pe usa de la intrare, prins si tatuat cu forta, pe frunte, fata, cu un text CIVILIZAT, de exemplu: "iubeste-ti ...familia" - s-ar supara ???
carla
05 Nov 11:56
+0
VOTURI
-0
Nu a fost tras la raspundere, politia nu se baga la asa ceva , nici Metrorex nu se sinchiseste.
carla
05 Nov 11:54
+0
VOTURI
-0
Daca tot ne-a pus poza cu ma-sa, suntem indreptatiti sa spunem ca mamei lui trebuie sa ii spuna ca este frumoas in fiecare zi, pentru arata horror.
Antianalfabeti
11 Oct 14:07
+0
VOTURI
-0
Se scrie "agramat", agramatule.

ANAGRAMÁ, anagramez, vb. I. Tranz. A schimba ordinea literelor unui cuvânt pentru a obține alt cuvânt; a transcrie sub formă de anagramă; a anagramatiza. – Din anagramă.
Corina
28 Sep 10:27
+0
VOTURI
-0
Am vazut mesajul prima oara intr-un refugiu al unei statii de tramvai din Crangasi, am zambit si m-am gandit "ce suflet frumos are omul asta!"
A vrea sa faci o bucurie unui necunoscut, a arunca un gest frumos in eter, sperand ca va bucura pe cineva e ceva ce nu inteleg multi, inca. Abia acum, afland ca Alex a scris doar primul mesaj si ca restul au aparut datorita altor suflete frumoase, simt ca putem nutri sperante.Bravo, Alex, bravo, tuturor celor ce au preluat si multiplicat mesajul! Sunteti frumosi si luminosi, atat de luminosi incat puteti lumina toate cotloanele. Continuati sa fiti asa, chiar daca nu sunteti intelesi! Binele se raspandeste mai greu dar, cum zic cei de la un post de radio, "binili invinge". Multumim!
Eugen
27 Sep 19:52
+0
VOTURI
-0
Pentru mine e doar un vandal care trebuie arestat impreuna cu toti handicapatii astia care mazgalesc si fac urat Bucuurestiul cu graffiti. ...art 253
natura
18 Sep 17:51
+0
VOTURI
-0
se spune la inceputul interviului, ca acest mesaj, a facut femeile fericite. Sa faci poc? Ma uit pe pagina acestui maheup artist si vad la fiecare postare, dar efectiv la fiecare postare, un comentariu, care in viziunea lui, este perfect. Auziti aici comentarii:" stiu ce ai facut in vara asta". " nu , nu vrem sa scapam de roscata asta", "sa-i redau sclipirea din ochi", plus ca are niste poze, alaturi de alea care nu stiu sa isi puna un fond de ten pe obraz, trebuie musai un priceput, deci are alaturi de una, niste poze in care trebuie sa ne arate cum stie sa scoata limba sau sa se strambe. Unul care vorbeste cu "bah", "bai", in interviuri. ARE CINE SA NE SPUNA CA SUNTEM FRUMOASE, MINUNATE, IN FIECARE DIMINEATA, FAMILIA, SOTUL, COPIII, NU ESTE NEVOIE SA NE SPUNA UN STRAIN. POATE PRINDE IN CAZUL CELOR FRUSTRATE, CARE SUNT SLABE DE INGER.. DAR UNEI FEMEI CU CAPUL PE UMERI, NU ARE CUM SA II PLACA, DOAR SA II PRODUCA REVOLTA, PENTRU CA ACEL PERETE PE CARE ESTE SCRIS, ESTE UN BUN PUBLIC SI HAI SA SCRIEM TOTI CATE CEVA, PENTRU CA ASA SE PROMOVEAZA LA ROMANIA ACTUALIATI. ALO, DOMNU MACHIOR, ASA CUM L-AI SCRIS, ASA SA IL STERGI SI SA IL SCRII LA TINE PE ACOPERISUL CASEI, PE GARD, UNDE VREA MUSCHIUL TAU, DAR NU PE UN BUN PUBLIC.
Eliza
13 Sep 11:01
+0
VOTURI
-0
In fiecare dimineata cand plecam la munca spre Pipera :))) din Grozavesti, mesajul asta ma facea sa zambesc si sa nu imi mai pese daca aveam ochii umflati de somn sau daca m-am dat prea in graba cu rimel. Super tare!
Ratea
11 Sep 15:25
+0
VOTURI
-0
SA-TI DAU MWIE CU CIORAPUL UD PANA ARATI CA TODEASA ANAGRAMATU PWLII LUATIAS NEAMU AN PWLA DE PWLARAU
Arsenie Boca
11 Sep 14:29
+0
VOTURI
-0
Cine este "barbatul"? Ahhahaha, ati scris "PULIFRICI" gresit!
Pup dulce jos.
Sabina
04 Aug 11:26
+0
VOTURI
-0
Oricum peretii sunt vandalizati ori de reclame, ori de alte texte obscene, ori de tencuiala care cade de pe ei. Macar, baiatul asta a scris ceva frumos, nu cred ca intra la ctegoria vandalism.
Crimu
01 Aug 08:43
+0
VOTURI
-0
Cretinism patologic! Laude pentru un idiot care vandalizeaza peretii...
Alex Oradea
23 Jul 14:54
+0
VOTURI
-0
Felicitari acestui barbat . Iar celor care criticati gestul lui , pot doar sa va spun ca din cauza unor ''destepti '' ca voi , multi oameni se simt respinsi si fara rost in viata. Nu stiti numa sa ii treageti in jos. Va ''pisati'' la fiecare colt de strada barfind pe cei care sunt mai buni ca voi , cica marcandu-va teritoriul ca doar ce voi spuneti ii drept . Sunteti niste prefacuti pe care nu ii deranjeaza panourile publicitare luminoase care arata femei pe jumate goale facand reclama la piese auto si nu stiu ce cereale . Nu ca doar asta va ''gadila'' la fantezie . Asa is oamenii ca voi falsi si se ascund in spatele unor ideologii cretine , ce faceti voi sa se dezvolte un om . Voi nu dati nimic unui om , doar stoarceti viata din el supravietuind voi ca niste paraziti . Acest barbat a incurajat un suflet si prin gestul lui nici nu stiti cate suflete. Si prin asta poate multe femei au fost incurajate si salvate de la multe probleme si tragedii chiar . Caci un cuvant bun este vindecare pentru suflet . Uitati-va in oglinda personalitatii voastre si analizati-va viata . Eu imi incurajez sotia in acest domeniu al machiajelor , si da prinde aripi . Si as scrie pe perete acest lucru doar sa vad ca are efect ca barbatii din generatia noastra sa se ridice si sa fie responsabila fata de femeia de langa el . Felicitari Alex !
elena
23 Jul 13:48
+0
VOTURI
-0
Incepe acum!
Absolut nou!
Ne extindem nelimitat!
Metodă de lucru ușoară!
Totul este sigur!
Îți oferim siguranță!
Ne dezvoltăm rapid!
Îți va plăcea și ție!
Detalii aici : http://bit.ly/28ZbNId
Elena
22 Jul 16:01
+0
VOTURI
-0
Eu am citit mesajul asta la Victoriei in martie, si mi-a placut mult... atunci simteam nevoie de ceva atat de nesemnificativ pt unii dar frumos pt mine...
Si nu a mazgalit peretii, ci a scris pe un panou special amenajat pt asta, ce au facut restul e problema lor, uitati-va la grafitti-urile ce va sufoca Bucurestiul, alea da sunt de prost gust!
CARLA
22 Jul 14:18
+0
VOTURI
-0
b365.ro, ar trebui sa va alegeti interviurile si sa nu mai promovati toate non valorile.
CARLA
22 Jul 14:15
+0
VOTURI
-0
Draga mea, acest makeup artist se ia la intrecere in interviuri cu iubitul fostei lui. Un frustrat !
CARLA
22 Jul 14:13
+0
VOTURI
-0
Nu cred ca se va implica politia, in schimb are like-uri pe pagina lui de facebook. Din toti cretinii care au apreciat, unul nu s-a gasit sa ii spuna ca este necivilizat sa mazgalesti un lucru care nu este al tau. Vai de noi.. si culmea, este si makeup artist. Imi dau seama ce machiaje face.
CARLA
22 Jul 14:10
+0
VOTURI
-0
O mizerie scrisa de un apucat. Sa ii scrie mamei lui pe pereti. Platesc abonamentul pe metrou sa vad scris de un ciudat, ce vrea muschiul lui. AMENDA SI SA SPELE!!!
GABI
22 Jul 14:08
+0
VOTURI
-0
De ce nu luati atitudine, sa il amendati sau sa cereti politiei sa il identifice si sa il puna sa spele toti peretii??
gabi
22 Jul 14:05
+0
VOTURI
-0
Inca un idiot care mazgaleste peretii. Inca un idiot care , culmea,este laudat de alti idioti. Maine sa incepem sa mazgalim peretii, unul sa nu scape., ca intr-un getou.
Florina
22 Jul 12:48
+0
VOTURI
-0
100% GRATIS pe internet in intreaga lume! 100% detinut si controlat de tine! Primesti 5 actiuni gratuite pe stoc la inscriere intr-o companie unde castigi dolari (in curand) mai multe miliarde! Plus 5 unitati gratuite de partajare a profitului! In plus, poti castiga mai multi bani, actiuni pe stoc, bonusuri, concursuri, locuri de munca si multe altele! Toate GRATIS 100%! TOTDEAUNA – garantat! Inscrie-te aici: http://bit.ly/29bHQXJ
Dan
21 Jul 21:18
+0
VOTURI
-0
citesc comentariile si ma minunez..e incredibil cat de tare deranjeaza niste texte scrise cu bun simt pe pereti,timp in care miile de panouri si de afise publicitare care ne invadeaza fiecare coltisor al orasului si pe care il murdaresc in exces nu sunt observate sau blamate de nimeni.reclamele sunt adevaratele acte de vandalism care ne devasteaza orasul..mediul a devenit toxic din cauza lor,iar noi tot mai preocupati de consum.am toata sustinerea pentru oamenii care scriu pe pereti texte civilizate si menite sa deschida orizonturi.
alex
21 Jul 17:29
+0
VOTURI
-0
Cat de idiot trebuie sa fi sa scrii pe pereti ? Dar cat de idiot trebuie sa scrii un asemenea articol ? Posibil sa ai cota parte din afacerea aluia cu scrisul pe pereti !
Ioana
21 Jul 16:31
+0
VOTURI
-0
Sincer, "artistul" ăsta a scris o frază (cu un scris nașpa) pe un panou la metrou. Orice imbecil poate să facă asta.

O fi el mare make up artist in timpul liber, dar aici ați prezentat niște poze banale, care nu ilustrează asta.

Citind articolul vostru pare că ridicați la rang de artă o manifestare mediocră a unui imbecil cu pretenții de artist, chiar dacă manifestarea lui a drept cauză o intenție bună.

În concluzie, scrieți și voi articole laudative la adresa unor oameni chare chiar o merită. Sau dacă vandalul ăsta o merită, demonstrați cumva în articol. Faptul că a zis că-s frumoasă azi scriid asta pe perete la metrou nu mă convinge.
Radu
21 Jul 14:33
+0
VOTURI
-0
Putea sa scrie orice, cand tragi linie concluzia e simpla: vandalism. Organele abilitate au datele de identificare, banuiesc ca o amenda este deja pe drum.
Marius
21 Jul 13:25
+0
VOTURI
-0
Daca ai sa citesti articolul ai sa vezi ca nu e vorba de reclama, nici de vandalism. Aceasta persoana nu are nevoie de reclama din moment ce viata lui a luat o intorsatura incredibila si deja e o persoana realizata. A inteles anumite lucruri, si si-a construit anumite valori morale pe care nu multi oameni reusesc sa le descopere. Citeste articolul, incearca sa intelegi ce zice, poti sa sari peste paragrafe(eu am mai sarit pe ici si colo) si la sfarsit poate iti vei schimba punctul de vedere.
Metrorex
21 Jul 12:59
+0
VOTURI
-0
Bravos B365! Asteptam cat mai curand un interviu si cu boschetarii care mazgalesc trenurile!
vlad
21 Jul 11:06
+0
VOTURI
-0
Va spun sincer, nu am citit articolul... care e scopul lui? sa-i faca reclama omului asta?? De ce sa laudam un om care se apuca sa scrie cu markerul pe pereti??? Da, le-am vazut si eu prin metrou, si sunt de-a dreptul vandalism... O nesimtire!! Daca tot a recunoscut ca le-a facut el, sa se duca politia frumos la el sa-l puna sa curete peretii, sau sa plateasca schimbarea placilor/zugravire, etc.

Tot orasul asta e plin de mazgaliri, de graffitiuri penibile.... nu exista bloc nou, bloc zugravit/reabilitat sa nu apara ceva pe el in maxim cateva saptamani!! Siasta ar mai fi cum ar fi pe la periferie, dar asa e si tot centrul vechi... si nu sunt doar chestii ramase din trecut, si acum toti imbecilii se simt liberi sa vandalizeze. Ca tipul din articolul asta

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE