Nu toate tipurile de perii rotative ti se potrivesc. Afla de ce aspecte trebuie sa tii contPutin probabil sa existe vreo femeie care de la 20 de ani si pana pe la 70 de ani sa ramana fidela aceleiasi coafuri. De regula, preferintele alterneaza in functie de context: bucle, parul intins, impletituri etc. Pentru fiecare coafura exista si dispozitive care sa o faca posibil de realizat.

Dintr-un top de produse dedicate atat coafurilor cu bucle, cat si celor care urmaresc intinderea firului de par, nu pot lipsi acele dispozitive cunoscute sub numele de perii rotative electrice.

Perii rotative
Perii rotative

De ce sa optati pentru perie rotativa electrica?

Cel mai simplist raspuns se poate rezuma la doar cateva cuvinte: „pentru ca este un dispozitiv net superior pieptenilor si periilor simple, lipsite de functii care sa le amplifice performanta”.

Ce asteptari puteti avea de la o perie rotativa electrica?

Pentru ca traim intr-o perioada in care tehnologia schimba de pe ieri pe azi, tot ceea se leaga de inovatie, urmatoarea intrebare care necesita raspuns poate fi: „ce caracteristici diferentiaza o perie rotativa foarte buna de una comuna de la care nu pot avea asteptari?” De data asta raspunsul este mult mai amplu si necesita o cercetare in amanunt. Rezultatul se materializeaza in urmatoarele aspecte:

1. Tipul periei rotative

Tipurile de perii rotative electrice sunt diferentiate de invelisul pe care il detin. Veti putea decide intre urmatoarele:
Perii rotative ceramice: cel mai important este faptul ca emit ioni cu sarcina negativa, ceea ce inseamna ca nu electrizeaza firul de par caruia ii asigura o forma compacta. Un alt avantaj consta in asigurarea volumului si stralucirii.
Perii rotative cu turmalina: similar periilor ceramice si acestea emit ioni cu sarcina negativa, doar ca in cantitati mult mai mari. Sunt mai scumpe, dar merita toti banii.
Ar mai fi, periile rotative din crom, insa cu acestea nu se pot obtine rezultate asigurate de tipurile mentionate anterior.

2. Functii si setari

Cele mai bune perii rotative dispun de mai multe trepte de temperatura si, pentru netezirea firului de par, de jet de aer rece. Bineinteles, nu trebuie sa lipseasca functia de rotire.

3. Diametrul periei rotative

Mic, mediu sau mare? Astea sunt variantele pentru care veti opta in functie de lungimea parului, dar si de textura acestuia. De exemplu, parul cu lungime medie se poate transforma intr-o superba coafura cu bucle mici, cu ajutorul unei perii rotative al carei diametru este mic (ingust); buclele vor capata un aspect perfect definit cu ajutorul unei perii cu un diametru mediu (ex.: 40 mm), iar parul cret va putea fi indreptat cu ajutorul unei perii rotative cu diametru mare (cel putin 50 mm). Ideal ar fi sa optati pentru o perie cu mai multe rotoare, de dimensiuni diferite.

4. Alte caracteristici

Optati pentru o perie rotativa electrica cu doua randuri de filamente si varfuri izolate termic, asta pentru ca aveti nevoie atat de filamente groase, cat si de cele subtiri, dar si de un produs care sa nu va deterioreze firul de par. In alta ordine de idei, desi tot de design tine, optati pentru o perie cu maner ergonomic.

In concluzie, nu achizitionati placi de par, perii rotative sau alte dispozitive menite sa va ajute la coafarea parului, fara sa va documentati temeinic inainte. In caz contrar, investitia se va dovedi inutila.

 

0/2 COMENTARII
Guestacula
03 Sep 06:44
+0
VOTURI
-0
guest test post
bbcode
html
http://googlee.te/ simple
Fox
18 May 17:20
+0
VOTURI
-0
Nici nu e nevoie sa citesti tot articolul... nici nu cred ca facut-o cineva... dar e bine... mai bagati si voi ceva nou :))

E suficient insa sa iti arunci ochii la concluzie: "In concluzie, nu achizitionati placi de par, perii rotative sau alte dispozitive menite sa va ajute la coafarea parului, fara sa va documentati temeinic inainte. In caz contrar, investitia se va dovedi inutila." :))))))

Nu exista niciun dubiu! Daca nu te documentezi sigur dai banii de pomana! Nu exista sa ai noroc sa iei ceva ce ti se potriveste! Daca zice B356 ca e sigur, atunci sigur asa e! Si te documentezi TEMEINIC! Ca doar iti iei o amarata de perie!!!

Asteptam cu deosebit interes un articol despre HARTIA IGIENCA si cum sa ne-o alegem! :)))))

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE