Numărul britanicilor care au vizitat România în 2016 a crescut cu 20%Numărul britanicilor care ne vizitează țara a crescut în acest an cu 20% față de anul trecut, ajungându-se la 150.000 de turiști, a declarat Răzvan Marc, cel care conduce Biroul Național de Turism al României de la Londra.

Numarul britanicilor care au vizitat Romania in 2016 a crescut cu 20%
Numărul britanicilor care au vizitat România în 2016 a crescut cu 20%

"Anul acesta a fost un an foarte bun. Cred că pot să mă laud cu vreo 150.000 de turiști din Marea Britanie, până la sfârșitul anului, ceea ce este foarte bine, o creștere de 20% față de anul trecut", a spus Răzvan Marc, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentantului Biroului Național de Turism al României la Londra, "Transilvania este în continuare cea mai mare atracție a României, însă (...) din acest an au crescut și city-break-urile. (...) Încep să vină tot mai mulți tineri, nu la mare, ci în București, să se distreze. Sunt foarte multe petreceri de burlaci sau de burlăcițe. Vin și se distrează în speciaal în Centrul Vechi, în București".

Răzvan Marc a sesizat o "creștere semnificativă" și a britanicilor care au venit în 2016, în Delta Dunării, pentru a observa păsările de la noi, în mediul lor. Observarea păsărilor este o pasiune a foarte multor britanici, dovadă că în această țară există foarte multe cluburi a celor pasionați de aceasta.

Etichete: englezi in romania, turism romania, turişti britanici

0/1 COMENTARII
MERKHURY
16 dec 14:53
+0
VOTURI
-0
ACCESUL.BUCURESTIUL E MAI FRUMOS CA LONDRA.AS VREA IN EL UN BULEVARD DE PROMENADA CARE SA DESPARTA CASA POPORULUI DE CATEDRALA NEAMULUI.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE