Numele Alinei Gorghiu apare în ”Dosarul Șova”Senatorul Dan Șova a venit, miercuri, în plenul Senatului și a spus că în apărarea sa ar putea să o aducă pe Alina Gorghiu, pentru că, în calitate de avocat al Electrica, actualul co-președinte al PNL a avut strânse legături cu ceea ce astăzi numim "Dosarul Rovinari-Turceni".

Numele Alinei Gorghiu apare in ”Dosarul Șova”
Numele Alinei Gorghiu apare în ”Dosarul Șova”

"Electrica a fost reprezentată de societatea de avocatură a doamnei Alina Gorghiu. Îmi este foarte greu să cred că doamna Alina Gorghiu nu îşi aduce aminte cu precizie că în această tranzacţie între Turceni şi Electrica nu a fost nimic ilegal", a declarat Dan Șova în Senat.

Alina Gorghiu și-a prezentat poziția printr-un comunicat de presă în care spune că Dan Șova s-a agățat de numele său pentru a scăpa de justiție.

În reacția sa, Alina Gorghiu susține că nu mai face parte din societatea de avocatură din 17.07.2007. Ei bine, în declarațiile de interese depuse la Camera Deputaților, Alina Gorghiu apare, ulterior datei invocate, ca asociat în firma de avocatură "Gorghiu, Pop & asociații", potrivit știripesurse.ro.

"Din păcate domnul Şova se agaţă de numele meu, crezând că aşa poate capta bunăvoinţa senatorilor liberali. Le-am transmis din nou acestora să voteze la vedere, să nu se lase intimidaţi de folosirea numelui meu.

Din data de 17.07.2007 (informaţia poate fi verificată oricând la Baroul Bucureşti) nu mai fac parte din firma de avocatură, ca atare nu am semnat sau reprezentat nicio companie în litigiul menţionat de domnul senator Şova", a anunțat Alina Gorghiu prin intermediul unui comunicat de presă.

Aici este o mică controversă. În declarația de interese din anul 2008, Alina Gorghiu apare ca asociat în firma de avocatură "Gorghiu&asociații", adică dispare numele de Pop. În declarație de avere din anul 2012, Alina Gorghiu apare din nou ca asociat în firma de avocatură "Gorghiu, Pop& asociații", scrie stiripesurse.ro.

Continuarea pe stiripesurse.ro.

Etichete: alina gorghiu, dan şova, declaraţie de avere, declarație de interese, dosar corupţie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h