Numele lui Daniel Zamfir,iubitul Oanei Stancu,apare în dosarul de corupţie al lui Aristotel CăncescuNumele iubitului Oanei Stancu - vedeta Antena 3 - apare in dosarul de coruptie al lui Aristotel Cancescu. Deputatul Daniel Zamfir si vedeta Antenei 3 au impreuna o fetita, pe care au botezat-o in vara.

Daniel Zamfir, partenerul de viata al Oanei Stancu, vedeta Antenei 3, apare in dosarul de coruptie al lui Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov, potrivit wowbiz.ro. In rechizitoriul procurorilor DNA, se arata faptul ca Zamfir avea cunostinta de cum dorea Cancescu sa scape de raspunderea penala:

"Semnificativa in acest sens este discutia in mediu ambiental purtata la data de 02.09.2014 de vicepresedintele Consiliului Judetean Brasov, inculpatul Pascu Mihai Lucian cu numitul „Dan", identificat ca fiind deputatul Zamfir Daniel Catalin, in care primul ii relateaza intentiile presedintelui Consiliului Judetean Brasov pentru a scapa de eventuala raspundere penala prin acoperirea prejudiciilor cauzate prin contractele de lucrari anterioare".

In aceasta vara, vedeta Oana Stancu, si deputatul PNL Daniel Zamfir au botezat-o pe fetita lor, Diana Victoria. Deranjat ca numele lui apare in acest dosar de coruptie, Daniel Zamfir si-a precizat miercuri punctul de vedere: "In urma invocarii numelui meu in dezbaterile legate de retinerea presedintelui Consiliului Judetean Brasov, domnul Aristotel Cancescu, am trimis azi presei un comunicat (...). Nu am nici o implicare in dosarul domnului Cancescu si in chestiunile pentru care este cercetat!", sustine deputatul Zamfir.

Etichete: antena 3, Aristotel Căncescu, corupţie, dosar corupţie, oana stancu, politician

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h