Numele lui Selegean, propus ministru al Justiției, vehiculat în dosarul creditelor ilegale de la BRDNumele lui Mihai Selegean, propunerea pentru Ministerul Justiţiei în Guvernul Cioloş, a fost vehiculat în dosarul creditelor ilegale acordate de BRD.

Numele lui Selegean, propus ministru al Justitiei, vehiculat in dosarul creditelor ilegale de la BRD
Numele lui Selegean, propus ministru al Justiției, vehiculat în dosarul creditelor ilegale de la BRD
Foto: tion.ro

Mihai Selegean, propus să fie ministru al Justiției în locul Cristinei Guseth, a avut contradicții cu procurorul de caz, fiind aproape să fie inculpat pentru ultraj, potrivit profit.ro.

Faptul că numele lui Selegean apărea în dosarul creditelor de la BRD l-ar fi determinat pe premierul Cioloş să renunţe la această propunere.

Mihai Selegean a ocupat funcția de director juridic la BRD, numele său fiind vehiculat în dosarul creditelor de zeci de milioane de euro acordate ilegal. Atunci când procurorii DIICOT l-au citat pentru audieri pe Parick Gelin, șeful lui Selegean din BRD, acesta din urmă s-a prezentat împreună cu el la audieri. Nu avea, însă, procură avocațială pentru a-l reprezenta, iar procurorii de caz l-au întrebat în ce calitate asistă la audiere. Mihai Selegean era cât pe ce să se aleagă cu dosar penal pentru ultraj, fiindcă nu a vrut să părăsească sediul DIICOT.

DREPT LA REPLICĂ solicitat de Mihai Selegean, AICI

Dosarul BRD, în care sunt suspecți, printre alții, Elena Udrea și Remus Truică, a fost recent declinat la DNA.

Propunerea lui Mihai Selegean ca ministru al Justiţiei nu a fost însă confirmată de Parlament. Până în acest moment nu s-a luat nicio decizie în privinţa nominalizării. Mihai Selegean ar fi urmat să fie audiat la ora 9.30 în Comisiile juridice ale celor două camere din Parlament.

Etichete: BRD, credite, ministerul justitiei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE