Nunta Elenei Băsescu: Imagini de la ceremonie şi de la petrecere (Galerie FOTO)Elena Băsescu a postat pe un site de socializare mai multe poze de la petrecerea nunţii cu Bogdan Ionescu care a avut loc la Palatul Snagov.

După slujba de oficiere a căsătoriei religioase a Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu care a avut loc la biserica Sfântul Spiridon din Capitală, petrecerea a continuat la Palatul Snagov, potrivit Mediafax.

Elena Băsescu a postat pe Twitter imagini în care dansa cu preşedintele ţării, tortul de la petrecere şi poze alături de invitaţi. 

"Dancing with my daddy on my wedding :)" (n.r. - dansând cu tăticul meu pe nunta mea), a comentat Elena Băsescu la poza cu preşedintele României.

Ea s-a fotografiat şi alături de sora ei, Ioana Băsescu. "Cu surioara mea draga".

Elena Băsescu a prezentat poze realizate şi înainte de petrecerea de la Palatul Snagov. "Acasa cu tati, nasul meu, cavalerul de onoare si Pafi", a scris fiica preşedintelui. 

Elena Băsescu le-a mulţumit celor care s-au ocupat de machiajul şi coafura ei. "Le multumesc Narcisei Simandan si lui George Soare pentru ca au fost alaturi de mine astazi......".

Şi Cătălin Botezatu a fost prezent la nunta dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu - "Împreună cu Cătălin", a notat ea.

Etichete: Elena Băsescu nuntă, Snagov

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE