O adolescentă din Bucureşti a fost BĂTUTĂ cu bestialitate de mai mulţi tineri VIDEO ŞOCANTPatru adolescenţi, cu vârste între 15 şi 17 ani, au fost arestaţi la domiciliu după ce au bătut o tânără, în Bucureşti. Ei sunt acuzaţi de loviri şi alte violenţe, şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

O adolescenta din Bucuresti a fost BATUTA cu bestialitate de mai multi tineri
O adolescentă din Bucureşti a fost BĂTUTĂ cu bestialitate de mai mulţi tineri

O adolescentă a fost bătută, zilele trecute, de mai mulţi tineri, imagini din timpul agresiunii fiind postate pe pagina de Facebook a grupului de adolescenţi OffTopic.

Adolescenta ar fi fost bătută, dezbrăcată cu forţa şi umilită, arată administratorii paginii OffTopic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, au existat cinci agresori, cu vârste între 15 şi 17 ani, iar patru dintre au fost plasaţi în arest la domiciliu.

Ea a adăugat că una dintre agresoare, în vârstă de 15 ani, urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Etichete: adolescenta batută, bătaie, bătaie Bucureşti, tanara batuta bucureşti

0/3 COMENTARII
Viorica
23 Nov 00:18
+0
VOTURI
-0
Si celelelte sunt vinovate ca au asistat la violenta fizica si verbala si i-au tinut isonul acelei cretine. Hal de fata este???!!! A lovit-o si a umilit-o cu bestialitate! Mi-ar placea sa aud ca aceasta bestie va ajunge dupa gratii. As vrea sa nu se ia in considerare ca e minora, daca este, atata timp cat stie sa foloseasca un vocabular mizer, stie sa loveasca si mai mult de atat sa-i interzica sa tipe, adica sa suporte durerea fara sa zica nimic. Trebuie sa se ia masuri severe cu astfel de cazuri asa incat sa le fie teama si altora sa recurga la asa ceva.
Cris
19 Nov 11:48
+0
VOTURI
-0
Sunt din ce in ce mai cretini acesti copii. Mergeti in zona oricarui liceu sa-i vedeti cand ies de la ore sa vedeti cat de ratati si de distrusi sunt, cum fac ca toti dracii, parca ar fi dementi. Nu sunt ei vinovati ci statul pentru ca le-a dat voie parintilor sa-i aduca pe lume, asa terminati.
grigori apreutesii dila maglavit
19 Nov 06:13
+0
VOTURI
-0
pentru traumele si umilirea fizica si psihica a acelei fete, eu le-as fi aplicat un altfel de tratament si asposta si eu filmarea in internet cu ele . dupa aceea la sectorul incuiat din ospiciul socola pt 10 ani

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE