O aeronavă TAROM a ratat decolarea de pe Aeroportul Otopeni, din cauza unei probleme tehniceO aeronavă Tarom, care trebuia să ajungă la Iaşi, a ratat, joi seara, decolarea de pe Aeroportul Otopeni, din cauza unei probleme tehnice. Pasagerii au coborât din aeronavă, iar aparatul de zbor a fost readus în zona terminalului.

O aeronava TAROM a ratat decolarea de pe Aeroportul Otopeni
O aeronavă TAROM a ratat decolarea de pe Aeroportul Otopeni

Avionul trebuia să plece spre Iaşi, la ora 20.35, de pe Aeroportul Otopeni. Decolarea a fost amânată cu câteva zeci de minute, după care aeronava s-a îndreptat către pistă. Aparatul de zbor a ratat decolarea, din cauza unor probleme tehnice.

Unul dintre călători, senatorul PNL de Iaşi, Mihaela Popa, a declarat, pentru news.ro, că avionul se pregătea de decolare, a prins viteză pe pistă, însă una dintre roţile aeronavei a intrat în vibraţie.

"Senzaţia a fost groaznică. Avionul a început să ruleze pe pistă, a prins viteză, însă una dintre roţi a început să vibreze. Pilotul a frânat, iar aparatul a fost intors în locul de unde a plecat, pentru a fi remediată defecţiunea. Apoi ni s-a comunicat că trebuie să coborâm din avion", a declarat senatorul Mihaela Popa.

Tot joi, o cursă Tarom București - Satu Mare, care a decolat joi, la ora 16:48, de pe Otopeni, s-a întors după aproximativ 20 de minute pe aeroport, din cauza unor defecțiuni tehnice.

Etichete: aeronava tarom, decolare ratata tarom, incident avion tarom, tarom

0/3 COMENTARII
dac
14 Oct 14:39
+0
VOTURI
-0
Din ce in ce mai multe defectiuni tehnice la Tarom..doamne fereste sa nu se intample ceva mai grav..
Andrei
14 Oct 12:00
+0
VOTURI
-0
Da. Pentru ca asta vara se vehicula pe toate site-urile ca Tarom ar fi promis ca va scoate toate ATR-urile din functiunie deoarece sunt vechi de 20-25 de ani. Cand o sa le scoate atunci?
RO-717
14 Oct 10:36
+0
VOTURI
-0
YR-ASA din poza este un Airbus A318-111.
Avionul in discutie, RO-717, este un ATR-42-300.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE