O ambulanţă a fost surprinsă pe străzile Capitalei mergând cu UŞA DESCHISĂ VIDEOO ambulanţă a fost filmată în timp ce gonea luni seara prin Bucureşti cu uşa din spate deschisă, potrivit stiri.tvr.ro. Ambulanţa mergea pe Şoseaua Pipera spre Voluntari. Conducerea serviciului de Ambulanţă face o anchetă în acest caz.

O ambulanta a fost surprinsa pe strazile Capitalei mergand cu USA DESCHISA
O ambulanţă a fost surprinsă pe străzile Capitalei mergând cu UŞA DESCHISĂ

"E inadmisibil aşa ceva, se încalcă legea", a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, după ce a văzut imaginile surprinse de jurnalişti.

Şoferul chiar a coborât la un moment dat, când se afla în coloană, dar apoi a continuat drumul tot cu semnalele de urgenţă pornite. Conducerea serviciului de Ambulanţă va face cercetări în acest caz, iar vinovatul va fi sancţionat.

Etichete: ambulanta bucuresti, ambulanta cu usile deschise

0/2 COMENTARII
Cris
09 Nov 10:35
+0
VOTURI
-0
Era usa stricata iar pacientul din ambulanta avea nevoie de aer. E crima ce se petrece in sistemul romanesc de sanatate. Nu inteleg cum de romanii nu ocupa sectiile de votare.
Cristian
08 Nov 15:35
+0
VOTURI
-0
Din pacate sunt multi angajati de pe ambulanta care procedeaza asa!... Am si eu un exemplu, de un sofer care in decembrie 2013 a cerut 200 ron "spaga" ca sa o care pe maica-mea de la spital pana acasa, pe o distanta de nici 200 de metri, maica-mea fiind bolnava de cancer in faza terminala (isi traia ultimele zile practic; chiar a si murit la scurt timp). Iar reactia soferului a fost cam asa: "Ori imi dai 200 ron, ori ti-o las in strada!!" Ce putem spune? Asa isi inteleg unii meseria... Or fi facut si ei juramantul lui HIPOCRIT (nu Hipocrat)? In juramantul ala teoretic ei jura sa nu ceara spaga si sa nu profite de pacienti... (de aici si numele de HIPOCRIT, pentru ca e cam ipocrit ...juramantul, nu-l respecta decat foarte putini)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE