O ambulanţă care transporta o fetiţă operată pe creier a fost lovită de un camionAccident grav, marți, în județul Olt. O ambulanţă care transporta o fetiţă de şase ani, din comuna doljeană Celaru, care se întorcea de la un spital din Sibiu, unde suferise o intervenţie chirurgicală pe creier, a fost lovită, în localitatea Găneasa, de un camion al Poştei.

O ambulanta care transporta o fetita operata pe creier a fost lovita de un camion
O ambulanţă care transporta o fetiţă operată pe creier a fost lovită de un camion

Plutonierul major Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că accidentul s-a petrecut marţi după-amiază, în localitatea Găneasa, judeţul Olt, la intersecţia DN65 cu DN64.

În ambulanţă mai erau mama fetiţei şi şoferul.

"Fetiţa în vârstă de şase ani, cu probleme neurologice, fusese operată la Sibiu şi se întorcea acasă, la Celaru. În urma accidentului, ea a fost preluată, cu răni uşoare, de ambulanţa cu medic de la Ambulanţa Olt şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Slatina”, a spus Băsăşteanu, potrivit Mediafax. 

Totodată, răni a suferit şi pasagerul din camionul de poştă, o femeie de 60 de ani din Bucureşti. Potrivit ISU, ea prezenta o plagă în zona capului, dar a refuzat transportul la spital.

 

 

 

Etichete: accident, ambulanţă, fetiţă, operată

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE