O armă de vânătoare şi două pistoale, recuperate de scafandrii din Lacul PantelimonScafandrii ISU Bucureşti au recuperat, luni, din Lacul Pantelimon o armă de vânătoare şi două pistoale sustrase de hoţi în timpul unei spargeri într-o locuinţă din localitatea Colibaşi, judeţul Giurgiu. Pe lângă armele furate şi aruncate apoi în lac, hoţii au sustras şi bijuterii şi bani.

Lacul Patenlimon
Lacul Patenlimon

Doi bărbaţi, în vârstă de 32, respectiv 46 de ani, din judeţul Ilfov, au fost reţinuţi de poliţişti la sfârşitul lunii septembrie 2018 după ce au pătruns prin efracţie într-un imobil din comuna Colibaşi, judeţul Giurgiu. Hoţi au furat bani, bijuterii, o armă de vânătoare, două pistoale şi cartuşe. Înainte să fie prinşi, hoţii au aruncat o parte din bunurile sustrase în lac. Poliţiştii ajutaţi de scafandrii au început căutările în Lacul Pantelimon încă din ianuarie 2019. Iniţial au găsit inclusiv o cutie de valori, dar şi cartuşe pentru vânătoare. Din cauza vremii, căutările au fost întrerupte.

Sâmbătă după spargerea gheţii au fost scoase la suprafaţă o armă de vânătoare calibru 12 mm şi două pistoale cu gaz, respectiv bile de cauciuc.

Cei doi hoţi sunt cercetaţi în stare de arest preventiv pentru furt calificat.

Etichete: lacul pantelimon, pistol, pusca

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE