O asistentă de la "Un show păcătos", angajată specialistă la TranselectricaO tânără de 25 de ani, care a fost asistenta lui Dan Capatos în emisiunea "Un show păcătos", dar și concurentă la emisiunea "Burlacul", a fost angajată pe postul de specialist la Direcția Guvernanță Corporativă din Transelectrica SA. 

O asistenta de la "Un show pacatos", angajata specialista la Transelectrica
O asistentă de la "Un show păcătos", angajată specialistă la Transelectrica

Cătălina Sorina Ene este specialistă  la Direcția Guvernanță Corporativă din Transelectrica SA, însă cariera a început într-un domeniu cu totul diferit.  

Până să ajungă să poarte costume elegante în birourile Transelectrica SA, Cătălina a purtat ținute puțin mai deocheate în platourile emisiunii mondene ”Un show păcătos”, unde a fost asistentă, și la o altă emisiune a aceluiași post TV, unde s-a luptat pentru inima unui ”burlac” cu alte câteva domnișoare. La ”Burlacul”, sezonul din 2011, Cătălina Sorina Ene susținea că hobby-urile sale sunt lectura, fotografia și călătoriile.

Cătălina Sorina Ene, în vârstă de 25 de ani, a ajuns chiar să reprezinte Transelectrica și Guvernul României în China, îndeplinindu-și, astfel, una dintre marile sale pasiuni.

Acestea nu sunt, însă, singurele competențe profesionale ale Cătălinei. Tânăra se recomandă ca fiind și... contorsionistă.

Sursa: realitatea.net

Etichete: asistentă, Burlacul, Dan Capatos, Translectrica, Un show păcătos

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE