O barcă cu 12 turiști s-a răsturnat pe DunăreDouăsprezece persoane au fost salvate, sâmbătă seară, de poliţiştii de frontieră din Tulcea, după ce ambarcaţiunea cu care se plimbau pe Dunăre s-a răsturnat în apropiere de Sulina.

O barca cu 12 turisti s-a rasturnat pe Dunare
O barcă cu 12 turiști s-a răsturnat pe Dunăre

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Tulcea, Natalia Agighioleanu, sâmbătă seară, în jurul orei 18.40, poliţiştii de frontieră de la Grupul de Nave Sulina au fost sesizaţi telefonic prin 112, după ce o ambarcaţie cu douăsprezece persoane la bord s-a răsturnat pe Canalul Sulina al Dunării, scrie Mediafax

Poliţiştii de frontieră au mers în zonă cu o ambarcaţiune rapidă, iar la scurt timp au reuşit să îi recupereze pe cei 12 turişti, toţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 46 de ani. O parte dintre turişti au fost recuperaţi din apă, în timp ce alţii reuşiseră să înoate până la ţărm. Ei au fost transportaţi în siguranţă în Portul Sulina, unde au fost preluaţi de personalul medical de la Serviciul de Urgenţă Sulina, pentru investigaţii medicale.

Conform sursei citate, cele douăsprezece persoane se deplasau de la Sulina la Tulcea, iar în dreptul milei 4,5 ambarcaţiunea s-a lovit de o buturugă şi s-a răsturnat.

Etichete: 112, accident, barca, Dunare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE