O benzinărie Lukoil, AMENDATĂ de OPC, pentru că benzina conţinea apă. Maşinile clienţilor, distruseO benzinărie Lukoil a primit amenda maximă din partea Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj, după ce maşinile clienţilor s-au stricat la scurt timp după ce au alimentat. Oamenii s-au plâns că benzina conţinea apă.

O benzinarie Lukoil, AMENDATA de OPC, pentru ca benzina continea apa. Masinile clientilor, distruse
O benzinărie Lukoil, AMENDATĂ de OPC, pentru că benzina conţinea apă. Maşinile clienţilor, distruse
Foto: eclujeanul.ro

Combustibilul de la benzinăria Lukoil din comuna clujeană Apahida conţinea apă. Compania a fost amendată de OPC Cluj cu 20.000 de lei - suma maximă prevăzută de lege.

 

11 şoferi au avut probleme după ce au alimentat, a explicat şeful Comisariatului Judeţean Cluj, Cristian Nicula. Maşinile s-au oprit după 100-200 de metri. Autovehiculele au fost transportate apoi pe platforme la service. Transportul s-a făcut pe cheltuiala firmei care deţine benzinăria.

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au oprit de la comercializare 10.000 de litri de benzină şi au prelevat probe. Reprezentanţii benzinăriei au recunoscut că, dintr-o eroare, a ajuns apă în rezervoare.

Potrivit unui comunicat de presă transmis sâmbătă, Lukoil România îşi cere scuze clienţilor fideli pentru acest incident, scrie Agerpres. Compania a menţionat că a acordat despăgubiri conducătorilor auto afectaţi de situaţia creată la benzinăria din Apahida.

Incidentul a avut loc în timpul operaţiunii de calibrare a parcului de rezervoare, iar dintr-o eroare umană s-a produs o contaminare accidentală cu apă a rezervorului de benzină Ecto Sport 98, se arată în comunicat.

Etichete: apă, benzină, benzinărie, lukoil

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE