O clădire de birouri cu cinci etaje va fi construită vizavi de TVRCompania Downtown Centre, con­trolată până recent de mai mulţi acţionari printre care şi Andrei Hrebenciuc, fiul fostului lider PSD Viorel Hrebenciuc, dezvoltă o clădire de birouri pe Calea Dorobanţilor la numărul 33A. Lucrările sunt deja în curs, iar clădirea urmează să măsoare circa 4.000 mp, din care 1.000 mp la subsol

O cladire de birouri cu cinci etaje va fi construita vizavi de TVR
O clădire de birouri cu cinci etaje va fi construită vizavi de TVR

Imobilul este struc­turat în subsol, parter şi cinci etaje din care ultimele două retrase, potrivit datelor pu­blice de pe panoul de la locul construcţiei. Ţinând cont de valoarea terenurilor din zonă şi de dimensiunea proiectului, investiţia poate fi estimată la peste 5 milioane de euro, scrie zf.ro.

Beneficiarul clădirii este compania Downtown Centre, ai cărei acţionari erau la data de 24 iunie 2016 Andrei Hrebenciuc (39,23%), Lucian Zlate (0,48%) şi compania Confrig Serv (60,29%), conform datelor publice în Monitorul Oficial.

Potrivit aceleiaşi surse, Hrebenciuc era şi unul dintre acţionarii Confrig Serv. Atât Hrebenciuc, cât şi Confrig Serv au cedat acţiunile pe care le deţineau în acest proiect către Lucian Zlate, conform informaţiilor publice.

Etichete: cladire birouri, cladire birouri bucuresti, cladire birouri dorobanti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE