O companie importantă face angajăriEY Romania, una dintre cele mai mari companii de audit (big four) la nivel mondial, face angajari.

O companie importanta face angajari
O companie importantă face angajări
Foto: incont.ro

Compania angajeaza 70 de absolventi pentru departamentele de Audit, Asistenta Fiscala si Juridica si Asistenta in Tranzactii, scrie hipo.ro. Tineri iteresati pot aplica pentru un loc de munca in cadrul EY Romania, pe parcursul celor 2 luni de recrutare online.

Juniori selectati se vor alatura echipei de 500 de angajati in septembrie, in cele 5 birouri din tara si din Republica Moldova.

”Campania de recrutare din primavara este ocazia perfecta pe care tinerii sa o fructifice in calitate de potentiali candidati ai EY. Este perioada in care deschidem portile, organizam si participam la numeroase evenimente, studii de caz, ateliere, zile EY la sediu si in universitati. Interactiunea dintre companie si viitorii sai angajati este acum la cote maxime: pe langa promovarea propriu-zisa, interactionam foarte mult, in mod direct, cu viitorii nostri angajati provocandu-i sa gaseasca solutii inovatoare la studiile noastre de caz, sa descopere prin joc abilitatile necesare muncii in echipa, comunicarea eficienta, negocierea, abilitatile de prezentare”, spune Andreea Mihnea, director resurse umane, EY Romania.  

Etichete: angajări, locuri de muncă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE